anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wpłata Allegro Pay

xawian
#8 Zapaleniec

Witam

Jak mogę dokonać wpłaty na allegro pay na miesiąc przed harmonogramem, brak jakiegoś przycisku czy linku do dokonania wpłaty.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @xawian, sprawdź proszę ten artykuł.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

xawian
#8 Zapaleniec

Cześć rozumiem że najbliższą spłatę mam na 10 listopada ale ja już teraz chcę ją wpłacić i nie widzę opcji jak mam to zrobić

oznacz moderatorów

xawian
#8 Zapaleniec

Czy mogę to zrobić z poziomu aplikacji bankowej tak jak robiłem to w czasie pierwszej spłaty tzn przez opcję ponów wpłatę?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@xawian 

Nie będziesz mógł tego zrobić przez panel. Przez panel dokonasz wyłącznie spłaty na 30 dni przed wymagalnym terminem spłaty.

Jeśli chcesz nadpłacić umowę to możesz przelewem tradycyjnym. Natomiast przelew pomniejszy każdą spłatę proporcjonalnie. Nie zmniejszy ich ilości.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

xawian
#8 Zapaleniec

Cześć w dniu dzisiejszym mam 27 dni do spłaty i dalej brak możliwości spłaty przez panel. 

Odnoszę wrażenie że takie postępowanie jest realizowane  specjalnie aby wprowadzić klienta w celowe zadłużenie np. opóznienie w spłacie raty. Zresztą tak samo jak przy dowolnych zakupach w pierwszej opcji płatności jest opcja kup przez allegro pay, ale aby zapłacić normalnie to już trzeba znaleźć odpowiedni przycisk. W związku z tym zamierzam spłacić zakupiony towar i zrezygnować z takich dobrodziejstw jak allegro pay. 

Zawiedziony klient

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@xawian Nie mam dostępu do danych dotyczących Twoich środków i spłat w Allegro Pay, dlatego nie mogę zweryfikować zgłoszonego problemu. Proszę Cię o kontakt w tej sprawie przez formularz.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów