Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Sprawa niby prostą, ale w Allegro skomplikowana. Nie mogę wypłacić pieniędzy za sprzedaż, ponieważ nie mogę przejść przez weryfikację PayU. Mam.konto wspólne z mamą, i to ona jest głównym właścicielem konta. Gdy robię weryfikację, link kieruje mnie do głównej aplikacji banku i konta, gdzie jak robię automatycznie przelew to są na nim dane głównego właściciela konta pomimo tego, że robię go z mojego rachunku. Natomiast kiedy wchodzę osobno na aplikację mobilną banku moją, mam widoczny przelew PayU na koncie i mogę wówczas jedynie zrobić,,ponów przelew,, i wówczas są na nim już moje dane. Weryfikacja jest non stop w toku, pomimo zamówionej rozmowy nikt się nie kontaktuje.
Posiadam wlasny rachunek bankowy i mama własny, ale na jednym KONCIE. Płacę w Allegro non stop za zakupy z tego właśnie rachunku, są na nim moje dane. Od dwóch tygodni jednak nie mogę wypłacić własnych pieniędzy. Please....niech ktoś mądry mi to wytłumaczy 🙈
@Client:63021066 Niestety, płacić można z dowolnego konta, ale wypłacać tylko na konto, którego właścicielem jest osoba zarejestrowana jako użytkownik Allegro