Nikt nie może poprawnie wyjaśnić, kiedy pieniądze przyjdą na konto, piszą, że kilka dni i tak od 2 tygodni napisze normalnie, pieniądze przyjdą do takiego date tak, poczekaj. dziękuję
Cóż, napisałem, że kupiłem kolczyki 13.01.26, zwróciłem je 14.01.26, do tej pory nie otrzymałem pieniędzy za zwrot, dziś 02.02.26
Zwrot towaru 14 dni roboczych lub wszystkie dni
no dobra , a teraz napisz , gdzie Masz problem ?
@mdrogeria poczytaj pozostałe wątki użytkownika. Nie umie odpowiadać więc może nie może znaleźć zwrotu pieniędzy 🤔
Ok super 👍 nie zobaczę swoich pieniędzy tak się okazuje
@Client:110407662 z jakiego konta było skłądane zamówienie? Czy możesz podać np numer zamówienia? Sprawdziłam, i nie widzę na tym koncie żadnych zakupów w tym roku. Podaj więcej szczegółów a postaram się pomóc.

dziękuję bardzo
@Client:110407662 dzięki! Udało mi się znaleźć Twoje zamówienie na innym Twoim koncie. Numer zamówienia 1a1f33b0-f014-11f0-9e92-e588c48872a4. Widzę, że sprzedający próbował zlecić zwrot, jednak się on nie powiódł. Już działam w tym temacie, wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
Och super dziękuję bardzo czekam na odpowiedź
Dzień dobry, czy są pozytywne informacje?

Są pozytywne wiadomości, możesz pomóc
@Client:110407662 założyliśmy dyskusję ze sprzedającym, znajdziesz ją, gdy zalogujesz się na konto, z którego złożyłeś zamówienie, w tej zakładce.
Skontaktowaliśmy się ze sprzedającym dodatkowo, ponieważ to on powinien zlecić zwrot dla Ciebie, jeśli tego nie zrobi w wyznaczonym czasie, oznacz dyskusję jako nierozwiązaną, będziesz mógł złożyć wniosek o rekompensatę w ramach Allegro Ochrona Kupujących.