anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaświadczenie o spłacie Allegro Pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
pulawy90
#1 Nowicjusz

Dzień dobry.

Pilnie potrzebuję zaświadczenia o spłacie allegropay. Niestety wskazówki nie prowadzą do pobrania pliku z zaświadczeniem. Gdzie znajdę możliwość pobrania takiego zaświadczenia? Proszę o pilną pomoc.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@pulawy90 aby pobrać zaświadczenie o spłacie w Allegro Pay powinnieneś:

• Zalogować się do panelu Allegro Pay.
  • Aby pobrać zaświadczenie o całkowitej spłacie wszystkich zobowiązań, należy kliknąć w "opcje" i wybrać "zaświadczenie o spłacie umów".
  • Jeśli potrzebujesz zaświadczenia o spłacie konkretnej umowy kredytowej, proszę wejść w szczegóły spłaty danego zakupu w zakładce "Moje zakupy" i kliknij "Pobierz" pod "Zaświadczenie o spłacie umowy".

Jeśli nad będziesz potrzebował pomocy to skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
pulawy90
#1 Nowicjusz

Dostaję taką odpowiedź:

"Zaświadczenie o spłacie umów

Nie możesz wygenerować zaświadczenia o całkowitej spłacie umów.
Sprawdź czy wszystkie Twoje umowy są spłacone. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami
Zaświadczenie o spłacie pojedynczej umowy znajdziesz w Szczegółach spłaty dotyczącego każdego Zakupu, w Panelu Allegro Pay."

Tak samo przy każdej z jeszcze trwających umów nie mam takiej opcji. Tym bardziej, że spłaciłem ostatnie 490zł,a bank widzi to z opóźnieniem i wskazuje ok.1300zł
Czy mogę otrzymać zaświadczenie na maila prosto od allegro? Przez formularz kontaktowy też próbowałem i nie otrzymałem odpowiedzi.
oznacz moderatorów
pulawy90
#1 Nowicjusz

Dodatkowo nie mogę pobrać pojedynczych oświadczeń dla zakupów spłaconych wczoraj - na koncie widnieje 0zł do spłaty, ale zakupy nie wskoczyły do kategorii spłaconych

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@pulawy90 

Nie ma możliwości sprawdzić Twojego panelu Allegro Pay. Skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
pulawy90
#1 Nowicjusz

Niestety nie otrzymuje odpowiedzi na formularz kontaktowy

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@pulawy90 

Wejdź w link jaki Tobie wysłałem i następnie kliknij "Kupuję" i napisz swoje pytanie. Na publicznym forum nie przeprowadzimy weryfikacji.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
pulawy90
#1 Nowicjusz

Juz to zrobilem ale nie dostalem odpowiedzi

oznacz moderatorów