Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłam za zakupy kartą PayPo, zwróciłam jedną z dwóch par butów, sprzedający zaakceptował i zleciła zwrot, 28.11.2025 realizacji zwrotu a na karcie PayPo do dnia dzisiejszego brak pieniędzy. Allegro przesłało potwierdzenie , że Payu zrealizwało przelew (uznając sprawę za załatwioną a nie jest bo pieniędzy nadal nie mam) i teraz odsyła mnie do PayPo, PayPo odsyła mnie do Allegro i Payu. Po kilku maila z prośbą o pomoc włączyłam do sprawy boguduchawinnego sprzedającego poprzez dyskusję bo już nie wiem co mam zrobić żeby odnaleźć swoje bądź co bądź pieniądze.
Cześć @PUDLISHKA, z tego co widzę, nasza konsultantka skontaktowała się z Tobą w zgłoszeniu mailowym o numerze 56668186. Zasugerowała skontaktowanie się z bankiem, z którego usług korzystasz oraz złożenie w nim reklamacji.
Jasne. Dostałam mailową odpowiedź i przekazałam ją do PayPo które każe mi kontaktować się z Payu a ja proszę żeby Państwo to pomogli mi wyjaśnić bezpośrednio z PayPo jako zleceniodawcy przelewu.
Rozumiem @PUDLISHKA, czy składałaś reklamację do PayPo czy tylko się kontaktowałaś?
Z tego co widzę, nasza konsultantka otrzymała oraz przesłała Ci potwierdzenie, że środki zostały zwrócone prawidłowo.
Tak. złożyłam reklamację do PayPo w piątek 5.12.2025r. i nadal czekam na odpowiedź.