Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Temat był pewnie milion razy, ale znalezione odpowiedzi nie rozwiązują mojego problemu.
Mam do spłacenia 2 osobne zakupy przez Allegro Pay. Obydwie to spłaty 3 z 3. Pozostała kwota jednej to 533 zł, a drugiej 833 zł.
Potrzebuję przełożyć spłaty, lub zmienić ich harmonogram i podzielić kwoty na mniejsze.
Wszędzie znajduję odpowiedzi, że na 3 dni przed przyjdzie mi e-mail z instrukcją jak to można zrobić. Otóż e-mail przychodzi, ale jedyne co w nim jest to prośba o terminową spłatę i info jak spłacić należność przelewem tradycyjnym. Nie ma słowa o zmianie harmonogramu, czy przełożenie terminu spłaty.
Przekopałem też wzdłuż i wszerz panel Allegro Pay i też nigdzie takiej opcji nie widzę.
Dlaczego nie mam takiej możliwości?
Zrobiłem już dużo zakupów przez Allegro Pay i zawsze płaciłem w terminie. Raz miałem spłatę do 10-go i przyszło powiadomienie, ale zaraz po nim tego 10-go to zapłaciłem.
Bo już teraz nie zmienisz harmonogramu spłat.
Jeżeli wybierzesz spłatę w ciągu 30 dni, a kwota Twojego zakupu wyniesie minimum 200 zł, możesz zmienić opcję spłaty nawet na 20 miesięcznych płatności. Zrobisz to w Panelu Allegro Pay. Poinformujemy Cię o tej możliwości mejlowo i w wiadomości SMS.
Zmiana opcji spłaty wiąże się z zawarciem nowej umowy Allegro Pay – Twoja stara umowa wygaśnie, a Ty będziesz regulować płatności zgodnie z nowym harmonogramem.
Pamiętaj, że możesz podzielić spłaty, gdy: