Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zmieniłem pracę i w nowej pracy mam termin wpłaty na konto bankowe nie 10 tylko 16 . Czy mogę spłacać 5 dni później?.?..
Masz podane wszystko w panelu Allegro Pay więc jak się spóźnisz mogą i zapewne będą naliczone odsetki.
@Client:48816786 Jak się spóźnisz to policzą odsetki i wpiszą do BIG, ale z tego co widzę możesz zmienić harmonogram
Tak. Jeżeli wybierzesz spłatę w ciągu 30 dni, a kwota Twojego zakupu wyniesie minimum 300 zł, możesz zmienić opcję spłaty nawet na 20 miesięcznych płatności. Zrobisz to w Panelu Allegro Pay na minimum 3 dni przed terminem spłaty. Poinformujemy Cię o tej możliwości mejlowo.
Zmiana opcji spłaty wiąże się z zawarciem nowej umowy Allegro Pay – Twoja stara umowa wygaśnie, a Ty będziesz regulować płatności zgodnie z nowym harmonogramem.
Pamiętaj, że możesz podzielić spłaty, gdy:
Zmiana daty spłaty czy ilości rat?🤔
Chodzi tylko o zmianę daty
Właśnie i tu masz wszystko w panelu czas do spłaty i jak nie będzie w czasie to z pewnością naliczą odsetki i będziesz mógł mieć zła historię kredytową, najlepiej napisz tu i dopytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=c2f4a079-47f6-4949-a174-a496fe1b1805&subjectId=aff65b40-b...
Ok dzięki