Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, Proszę o info dlaczego Allegro Pay całkowicie zredukowało mi środki na koncie Allegro Pay, pisząc eufemistycznie o 'zmniejszeniu środków' tymczasem opcja Allegro Pay została mi całkowicie zabrana (spłata np raty nie wpływa na wzrost salda AP i cały czas jest ono równe 0 PLN). Nie miałam zaległości w ratach, a teraz piszą mi 'jesteś na minusie'. Niektóre większe zakupy mam np, na 6 rat. Czy nadal obowiązuje mnie harmonram spłat, czy muszę to spłacić na już? Nie otrzymałam na maila np. wypowiedzenia umowy przez bank, który udziela Allegro Pay. Dziękuję za info.
Na forum Ci na to konkretnie nie odpowiedzą, nie omawiają tu kredytów. Stare zobowiązania spłacasz według umowy. Nie mogę jej ot tak zmienić... Pisz do nich tu:
Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc
W sumie dziwne, że zmniejszyli jeśli nie miałeś zadłużenia i to w dodatku do zera. Nie kliknąłeś gdzieś przypadkiem rezygnacji z pay? Ja miewałam opóźnienia takie 2-3 tygodnie. Raz mi limit obniżyli o połowę. 2 miesiące później znów go podnosili więc mi się w głowie nie mieści, żeby nagle tak bez powodu do zera obniżyli...
@Client:71071275 napisz do nas przez formularz. Doradca po weryfikacji będzie mógł ci udzielić szczegółowych informacji.