anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmniejszenie do 0 środków na Allegro Pay

Client:71071275
#7 Wielbiciel#

Hej, Proszę o info dlaczego Allegro Pay całkowicie zredukowało mi środki na koncie Allegro Pay, pisząc eufemistycznie o 'zmniejszeniu środków' tymczasem opcja Allegro Pay została mi całkowicie zabrana (spłata np raty nie wpływa na wzrost salda AP i cały czas jest ono równe 0 PLN). Nie miałam zaległości w ratach, a teraz piszą mi 'jesteś na minusie'. Niektóre większe zakupy mam np, na 6 rat. Czy nadal obowiązuje mnie harmonram spłat, czy muszę to spłacić na już? Nie otrzymałam na maila np. wypowiedzenia umowy przez bank, który udziela Allegro Pay. Dziękuję za info.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Na forum Ci na to konkretnie nie odpowiedzą, nie omawiają tu kredytów. Stare zobowiązania spłacasz według umowy. Nie mogę jej ot tak zmienić... Pisz do nich tu:

Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc

W sumie dziwne, że zmniejszyli jeśli nie miałeś zadłużenia i to w dodatku do zera. Nie kliknąłeś gdzieś przypadkiem rezygnacji z pay? Ja miewałam opóźnienia takie 2-3 tygodnie. Raz mi limit obniżyli o połowę. 2 miesiące później znów go podnosili więc mi się w głowie nie  mieści, żeby nagle tak bez powodu do zera obniżyli...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:71071275 napisz do nas przez formularz. Doradca po weryfikacji będzie mógł ci udzielić szczegółowych informacji. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów