anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

został zrobiony przelew tradycyjny, a mam już 3 dzień status płatnosc w toku, ile to potrwa?

Donia_11
#7 Wielbiciel

został zrobiony przelew tradycyjny, a mam już 3 dzień status płatnosc w toku, ile to potrwa?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Donia_11 do 5 dni roboczych trwa takie księgowanie o ile przepisując dane z blankietu nie popełniło się błędu.

Gdzie dokonałeś tego przelewu. Masz potwierdzenie?

oznacz moderatorów

Donia_11
#7 Wielbiciel

mam potwierdzenie. ING. Robiłam 2 przelewy za 2 rózne rzeczy, jeden bez problemu,a ten drugi czeka "w toku"

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Przelew tradycyjny księguje się 5 dni roboczych licząc od dnia następującego po dniu w którym został on zlecony.

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@kostas11

Przelew tradycyjny powinien opuścić bank zleceniodawcy na najbardziej sesji wychodzącej, a następnie zostać zaksięgowany na koncie docelowym po najniższej sesji przychodzacej po sesji wychodzącej w banku zleceniodawcy. Maksymalnie jest to 24 h, nie licząc dni wolnych i świąt. Po upływie tego terminu przelew uznaje się za zaginiony.

Natomiast przypisane wpłaty do danego zamówienie to już osobna kwestia. Stąd te 5 dni.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Donia_11 a tytuł poprawnie przepisany / skopiowany ? 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Donia_11
#7 Wielbiciel

tak

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Donia_11 napisz do nas przez formularz i prześlij potwierdzenie płatności. Zweryfikujemy sprawę

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Donia_11
#7 Wielbiciel

do dziś płatność w tokudo dziś płatność w toku

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@Donia_11

To był przelew z konta, czy wpłata na poczcie?

W przypadku przelewu, czy był to przelew zwykły, a nie czasem ekspresowy/natychmiastowy. 

oznacz moderatorów

Donia_11
#7 Wielbiciel

przelew zwykły

oznacz moderatorów