anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot środków za zwrócone towary.

MAMY ROZWIĄZANIE!
valthemar
#1 Nowicjusz#

Witam. Oddałem przedmiot z jednego zakupu a z drugiego zakupu zamiast 3 baterii przyszła 1 ale zadeklarowano zwrot środków?. Płacę większość z allegro pay i spłacam zawsze w czasie ale chciałbym się dowiedzieć gdzie trafiają środki bo po zwrocie nadal na liście spłat mam kwoty za ten przedmiot i za 3 baterie a nie 1. Mam 20 monet, kiedyś mogłem zmniejszyć kwotę o 20zł a teraz nie wiem jak to wykorzystać bo jakiś czas temu już "chyba bezpowrotnie" straciłem 20 monet bo system podpowiedział mi abym wziął kupon a ja w zasadzie tylko kupuję ale dużo i szkoda mi tej kasy, a jestem na allegro już 20 lat. Bardzo dziękuję za wyrozumiałość i podpowiedzi, miłego dnia.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
LEW433
#21 Demiurg#

Zwrot środków od sprzedającego wraca tam skąd wyszedł czyli jak tu piszesz Allegro Pay, tam jak powstaje nadpłata to masz możliwości jej wypłaty, po zwrocie części zakupu, powinna się zmienić się wielkość rat, powinna zostać na nowe naliczone.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @valthemar
Za zakupy z Allegro Pay nie możesz zapłacić Monetami, dlatego system nie podpowiadał Ci kuponu przy metodach płatności. Obecnie masz 18 Monet na swoim koncie. 
Zwrot środków trafi na konto, z którego opłacano zamówienia - zatem zwrot od sprzedającego trafi na poczet spłat Allegro Pay. Jeżeli spłaciłeś wcześniej swoje zobowiązania wobec Allegro Pay, to powstanie nadpłata, którą Ci oddamy. Więcej info znajdziesz tutaj.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów