Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zwróciłem część zamawianego towaru u jednego sprzedawcy (allegro pay). Sprzedawca zwrócił już pieniądze a kwota do spłaty na allegro pay nie zmniejszyła się. O co chodzi ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:38411440 Podaj mi proszę numer tego zamówienia.
Numer zamówienia
@Client:38411440 Sprzedający nie zlecił zwrotu do tego zamówienia przez Allegro Finanse. Skąd dostałeś informację o zwrocie?
Napisali mi że zwrócili już pieniądze, w dodatku napisałem do nich ponownie i w wiadomości po raz kolejny potwierdzili, że zwrócili pieniądze.
@Client:38411440 Może zwrócili Ci środki na Twoje prywatne konto? Najlepiej poproś o potwierdzenie. Dodatkowo, jeśli zleciliby zwrot przez Allegro Finanse, otrzymałbyś powiadomienie od Allegro.
Jeśli sprawy nie uda się szybko wyjaśnić, zachęcam do rozpoczęcia dyskusji.
Dzień dobry Pani Natalio. Widzę w statusie że zwrot nastąpił i będzie zwrot pełnej sumy. Natomiast kwota na allegro pay jest dalej nie zaktualizowana. Czy to zmieni się przed płatnością ?
a7082726-d9ff-11ec-9883-d7f295752a82
UMOWA ALLEGRO PAY 0541797990
@Client:38411440 Poprosiłam o sprawdzenie dlaczego limit w Allegro Pay się jeszcze nie zaktualizował. Odezwę się ponownie, kiedy dostanę odpowiedź.
@Client:38411440 Dostałam informację, z której wynika, że środki wróciły na Pańskie saldo w Allegro Pay. Proszę to sptawdzić ponownie.
@nat_not Okej teraz już wszystko widzę i rozumiem. Dziękuję za pomoc 🙂