anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot na kartą Allegro Pay za zakupy na **piiip**

kolan145
#7 Wielbiciel

Witam serdecznie, W dniu 20.11.2025r. złożyłem zamówienie na platformie **piiip**. Jako formę płatności wybrałem płatność kartą Allegro Pay.K rótko po złożeniu zamówienia jednak je anulowałem ponieważ się rozmyśliłem. Kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy na konto AllegroPay? Skontaktowałem się również z **piiip** i otrzymałem następującą wiadomość (przetłumaczyłem na j.polski) Dziękuję za cierpliwość. Sprawdziłam to dla Ciebie i z mojej strony widzę, że w momencie anulowania przedmiotu nie został on jeszcze opłacony — środki były jedynie zautoryzowane. Możesz to potwierdzić w swoim banku. Kod autoryzacji to: (tutaj kod) 

A z tego co widzę w panelu AllegroPay płatność została pobrana. Dostałem również informację od Allegro z infolinii, że środki zostaną zwrócone do 4.12. Dzisiaj mija ten termin.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@kolan145 niestety na forum nie mamy możliwości weryfikacji Twojej usługi Allegro Pay. Zaczekaj do końca dzisiejszego dnia i jeżeli środki nie wrócą, skontaktuj się z nami przez formularz. Doradca będzie mógł udzielić Ci dalszych informacji. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kolan145
#7 Wielbiciel

Zwróciłem się do Allegro przez formularz z samego rana, ale nie otrzymałem jeszcze żadnej odpowiedzi.

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@kolan145 podaj numer korespondencji, sprawdzę to. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kolan145
#7 Wielbiciel

zgłoszenie numer "56768670"

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@kolan145 dzięki!  Widzę, że sprawą opiekuje się już odpowiednia osoba. Proszę Cię o cierpliwość, wkrótce powinieneś otrzymać odpowiedź. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów