Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, natychmiast po zakupie przez, allegro Pay zrobiłem zwrot towaru ponieważ nie było możliwości anulowania. Zwrot zatwierdzono "zakup zwrócony" tego samego dnia chwile po zakupie. Nadawca nie zdążyłem zmienić statusu przesyłki z opłaconej na realizowaną, nie zdążył nadać numeru przesyłki i został dodatkowo mailem poinformowany o odstąpieniu od umowy a mimo wszystko wysłał zakup i straszy potrąceniem za koszty wysyłki i zwrotu.....? Ma do tego prawo?
@Client:35567832Cześć. Jeśli odstąpiłeś od umowy przed wysłaniem, to sprzedający nie powinien nadawać paczki.
Dzięki, jak to zweryfikować? Bo nadaniu paczki dowiedziałem się od kuriera który paczkę przywiózł.... Nie było żadnych info odnośnie jej nadania itd...
@Client:35567832 Jeśli status zamówienia nie zmienił się na Allegro, to oznacza, że sprzedający nie dodał numeru listu przewozowego do systemu. Odstąpiłeś od umowy, zatem sprzedający nie powinien nadawać paczki. W razie problemów rozpocznij dyskusję.
@Client:35567832 Nie ma! Ale teraz pilnuj bo to zakup na raty a jak nie zwróci środków to musisz Ty spłacać.