Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu 28-04-2025 próbowałem dokonać zakupu poprzez firmę Allegro towaru od firmy SHOP TOOLS , po próbie dokonania pierwszej płatności dostałem info. że transakcja nieudana z prośbą o dokonanie kolejnej płatności co też uczyniłem , otrzymałem ponownie info. że transakcja nie doszła do skutku , w związku z powyższym anulowałem zakupy z prośbą o zwrot pieniędzy , otrzymałem info. że zwrot może potrwać około 3 dni , tymczasem do tej pory zwrotu na moim koncie nie ma , najwidoczniej muszę udać się do prokuratury i zgłosić wyłudzenie . A następnie zrezygnować z Firmy Allegro . I to tyle w temacie ...
Cześć, @wydra1965. Widzę, że 4 wpłaty nie doszły do skutku - 3 zostały anulowane, a 1 nadal jest w toku.
Proszę, napisz do nas przez formularz i podeślij potwierdzenie operacji. Na tej podstawie doradcy sprawdzą status płatności i zweryfikują historię zwrotu.
@wydra1965 skoro płatności były nieudane, a Ty tylko próbowałeś dokonać zakupu, to zwrotu jakich pieniędzy chcesz?
Tylko idź prosto do prokuratury krajowej
@wydra1965 Cztery płatności, jedna nie dokończona? Obawiam się że prokurator może zapytać czy ty przypadkiem nie usiłowałeś wyłudzić zakup jakąś wymyśloną metodą, tak żeby jednak nie zapłacić. Trochę ci poszło nie tak ale próby były...