anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot Płatności

wydra1965
#7 Wielbiciel#

W dniu 28-04-2025 próbowałem dokonać zakupu poprzez firmę Allegro towaru od firmy SHOP TOOLS , po próbie dokonania pierwszej płatności dostałem info. że transakcja nieudana z prośbą o dokonanie kolejnej płatności co też uczyniłem , otrzymałem ponownie info. że transakcja nie doszła do skutku , w związku z powyższym anulowałem zakupy z prośbą o zwrot pieniędzy , otrzymałem info. że zwrot może potrwać około 3 dni , tymczasem do tej pory zwrotu na moim koncie nie ma , najwidoczniej muszę udać się do prokuratury i zgłosić wyłudzenie . A następnie zrezygnować z Firmy Allegro . I to tyle w temacie ...

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @wydra1965. Widzę, że 4 wpłaty nie doszły do skutku - 3 zostały anulowane, a 1 nadal jest w toku.
Proszę, napisz do nas przez formularz i podeślij potwierdzenie operacji. Na tej podstawie doradcy sprawdzą status płatności i zweryfikują historię zwrotu. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

@wydra1965  skoro płatności były nieudane, a Ty tylko próbowałeś dokonać zakupu, to zwrotu jakich pieniędzy chcesz?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Tylko idź prosto do prokuratury krajowej 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@wydra1965   Cztery płatności,  jedna nie dokończona?  Obawiam się że prokurator może zapytać czy ty przypadkiem nie usiłowałeś  wyłudzić zakup jakąś  wymyśloną metodą,  tak żeby jednak nie zapłacić.  Trochę ci poszło nie tak ale próby były...

oznacz moderatorów