Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałam zakupu przez allegro Pay towar do mnie przyszedł, spłaciłam. Po zapłaceniu okazało się, że jednak to nie pasuje, więc dokonałam zwrotu jednak widniała informacja że towar zakupiony przez allegro Pay i pieniądze tam wracają. Co stanie się teraz z tymi pieniędzmi i co mam teraz zrobić, aby pieniądze wróciły na moje konto?
Powinny wrócić do panelu Allegr opay i będzie to nadpłata, możesz je Sobie wypłacić.
@emiliabulajewska jeśli sprzedający zwróci środki do Allegro Pay po tym, jak już spłacisz zakupy, to zwrócimy Ci nadpłacone pieniądze przelewem na Twoje konto wskazane przy wnioskowaniu o Usługę Allegro Pay. Informacje o zwrocie znajdziesz w panelu Allegro Pay.
Jeśli nasz podany w panelu allegro pay rachunek do wypłat to pieniądze zostaną zwrócone automatycznie na twoje konto bankowe , nie musisz robić nic
Zapomniałem dodać kilku zdań
Jeśli masz nadpłatę nie możesz jej wypłacić sama , to nie jest możliwe , tak jak napisałem jeśli nasz podany w panelu allegro pay rachunek do nadpłat pieniądze zostanę wypłacone automatycznie na twoje konto bankowe.
Jeśli nie masz podanego w panelu allegro pay numeru do nadpłat , nadpłata pójdzie na inną umowę jeśli nie masz innych umów pieniądze będą czekały w panelu allegro pay.