Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwrocilem buty do sprzedajacego, otrzymalem wiadomosc od Allegro z pytaniem na jakie konto maja zostac zwrocone srodki z zakupu. Skopiowalem numer konta podczas logowania na konto bankowe w banku A i wkleilem w okienku Allegro, przyszlo potwierdzenie sms. Wszystko zrobione. Dzisiaj otrzymuje informacje iz srodki zwrocono na konto w banku B, ktorego to konta nie podawalem. Ale ok. Wchodze na konto w banku A, ktorego numer podalem do zwrotu, a tam kilkanascie oczekujacych na zaksiegowanie przelewow do FB za uslugi ktorych nie zamawialem, lacznie za ponad 1000zl. Wyjasniam obecnie sprawe z FB ale tez chce in formacje uzyskac od Allegro dlaczego nie przelali srodkow na wskazane konto. Wszystko bardzo dziwnie zbieglo sie w tym samym dniu. Chcialbym uzyskac informacje od Allegro dlaczego srodki zostaly zwrocone na inne konto.
Cześć, @Inferno_m. Podaj numer zamówienia, za które miałeś otrzymać zwrot środków.
Numer zamówienia
Nie buty a LEDY, a tak to wszystko się zgadza.
@Inferno_m, skonsultuję to i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Inferno_m, wpłata z Allegro Finanse pokryła należności Allegro Pay do tego zamówienia - z naszej strony wszystko wygląda w prawidłowy sposób.
Bo nie czytałeś co podawałeś. Ta wiadomość jest zwykle na nowych kontach przy pierwszych zwrotach. Jest tam wyraźnie napisane, że środki wracają tam skąd przyszły. A numer konta jest tylko na wypadek gdyby z jakiegoś powodu zwrot tam skąd przyszło nie był możliwy. Wiem, bo akurat z tydzień temu to miałam jak na zakupowym koncie mi smart wygasł i kupowałam ze sprzedażowego gdzie mam go wykupionego tylko do sprzedaży na lokalnym...
Ale nie przejmuj się. Nie jest najgorzej, widziałam tu klientów którzy z wielkim oburzeniem potrafili za to walnąć negatywem w sprzedawcę choć ten nawet nie widzi numeru konta na które odsyła, bo to robi portal...