anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot wpłaty, a częściowa spłata w ramach Allegro Pay

breku7
#1 Nowicjusz#

kupiłem sobwoofwer przez allegro pay wpłaciłem pierwsza ratę sprzedający odesłał kasę bo niby przedmiot nie został odebrany i takie pyta nie z z pieniędzmi co wpłaciłem jako pierwsza rata?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Zrobi się nadpłata i możesz ją sobie wypłacić.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@breku7 w takiej sytuacji w Panelu Allegro Pay powstaje nadpłata, upewnij się proszę, że masz uzupełnione konto do wypłat ("opcje" > "zarządzanie nadpłatami"). 
Jeśli będziesz miał szczegółowe pytania na ten temat, napisz do nas za pomocą formularza, po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

la_nika  odpisz na takie pytanie 

W dniu dzisiejszym pisałem z doradca na czacie z pewnym zapytaniem, doradca nie umiał odpisać na pytanie i przekazał pytanie do działu eksperckiego, wszystko jest przekazywane przez doradcow jak leci do odpowiedniego działu bo doradcy nie umieją i nie znają odpowiedzi na pytania. Ta odpowiedź mailową będzie lub jej nie będzie, tonie jest 1 sytuacja doradcy wszystko przekazują do odpowiedniego działu, po co z nimi pisać skoro nie znają odpowiedzi na pytania 

Czy nie były by lepiej odrazu kontakt się z działem eksperckim w celu uzyskania odpowiedzi na pytania odrazu 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Nie było to takim wielkim problemem jakby chociaż tempo przekazywania mieli przyzwoite. Ale jak ostatnio pisałam to przekazanie do odpowiedniego działu zajęło im 2 dni dłużej niż obecnym tu moderatorkom...

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 Doradcy mają określone umiejętności i wydaje mi się, że to dobrze, że w przypadku, w którym nie znają odpowiedzi na jakieś pytanie, przekazują sprawę do zespołu, który się specjalizuje w danym temacie. 
Napisz proszę o który czat chodzi? Możesz podać godzinę rozpoczęcia.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@la_nika   z dzisiaj o 08:13 nie będe na forum podawał danych doradcy 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 nazwisko Doradcy nie jest potrzebne. Niestety nie mogę sprawdzić tej rozmowy, ale widzę, że w kolejnej konwersacji poruszyłeś ten temat i otrzymałeś odpowiedź, że staramy się automatycznie skierować pytanie do odpowiedniego zespołu, jednak nie zawsze jest to możliwe, dlatego Doradcy czasami muszą przekazywać sprawę do kogoś innego. 
Nie uważam, aby było w tym coś złego. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

@la_nika  nie napisałem że jest w tym coś złego , tylko odpowiedzi może nie być na maila .

Pamiętam kilkanaście miesięcy temu zgłaszałem na czacie  doradcy problem z Allegro Gadane, przez  przez pół roku nie było odpowiedzi mimo że zgłoszenie ponawialem chyba 2lub 3 krotnie i nadal do dnia dzisiejszego nie ma odpowiedzi . 

Zgłoszenia są pomijane 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Agent555 przykro mi, że spotklała Cię taka sytaucja. Nie będę w stanie jej teraz zweryfikować, ale nie powinna mieć miejsca. Problemy z Gadane, możesz zgłaszać bezpośrednio do nas, na forum. Tutaj, to akurat my jesteśmy działem eksperckim, a z nami masz kontakt 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów