Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kupiłem sobwoofwer przez allegro pay wpłaciłem pierwsza ratę sprzedający odesłał kasę bo niby przedmiot nie został odebrany i takie pyta nie z z pieniędzmi co wpłaciłem jako pierwsza rata?
Zrobi się nadpłata i możesz ją sobie wypłacić.
@breku7 w takiej sytuacji w Panelu Allegro Pay powstaje nadpłata, upewnij się proszę, że masz uzupełnione konto do wypłat ("opcje" > "zarządzanie nadpłatami").
Jeśli będziesz miał szczegółowe pytania na ten temat, napisz do nas za pomocą formularza, po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc.
la_nika odpisz na takie pytanie
W dniu dzisiejszym pisałem z doradca na czacie z pewnym zapytaniem, doradca nie umiał odpisać na pytanie i przekazał pytanie do działu eksperckiego, wszystko jest przekazywane przez doradcow jak leci do odpowiedniego działu bo doradcy nie umieją i nie znają odpowiedzi na pytania. Ta odpowiedź mailową będzie lub jej nie będzie, tonie jest 1 sytuacja doradcy wszystko przekazują do odpowiedniego działu, po co z nimi pisać skoro nie znają odpowiedzi na pytania
Czy nie były by lepiej odrazu kontakt się z działem eksperckim w celu uzyskania odpowiedzi na pytania odrazu
Nie było to takim wielkim problemem jakby chociaż tempo przekazywania mieli przyzwoite. Ale jak ostatnio pisałam to przekazanie do odpowiedniego działu zajęło im 2 dni dłużej niż obecnym tu moderatorkom...
@Agent555 Doradcy mają określone umiejętności i wydaje mi się, że to dobrze, że w przypadku, w którym nie znają odpowiedzi na jakieś pytanie, przekazują sprawę do zespołu, który się specjalizuje w danym temacie.
Napisz proszę o który czat chodzi? Możesz podać godzinę rozpoczęcia.
@la_nika z dzisiaj o 08:13 nie będe na forum podawał danych doradcy
@Agent555 nazwisko Doradcy nie jest potrzebne. Niestety nie mogę sprawdzić tej rozmowy, ale widzę, że w kolejnej konwersacji poruszyłeś ten temat i otrzymałeś odpowiedź, że staramy się automatycznie skierować pytanie do odpowiedniego zespołu, jednak nie zawsze jest to możliwe, dlatego Doradcy czasami muszą przekazywać sprawę do kogoś innego.
Nie uważam, aby było w tym coś złego.
@la_nika nie napisałem że jest w tym coś złego , tylko odpowiedzi może nie być na maila .
Pamiętam kilkanaście miesięcy temu zgłaszałem na czacie doradcy problem z Allegro Gadane, przez przez pół roku nie było odpowiedzi mimo że zgłoszenie ponawialem chyba 2lub 3 krotnie i nadal do dnia dzisiejszego nie ma odpowiedzi .
Zgłoszenia są pomijane
@Agent555 przykro mi, że spotklała Cię taka sytaucja. Nie będę w stanie jej teraz zweryfikować, ale nie powinna mieć miejsca. Problemy z Gadane, możesz zgłaszać bezpośrednio do nas, na forum. Tutaj, to akurat my jesteśmy działem eksperckim, a z nami masz kontakt 🙂