Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem. Zakupiłam rower dla mamy na raty przez Allegro pay. Krótko po zakupie okazało się że jest coś nie tak z produktem, otworzyłam dyskusje ze sprzedającym. Doszliśmy do porozumienia i sprzedający zgodził się pokryć koszt naprawy bo nie miał możliwości wziąć roweru na reklamację do siebie. Wszystko ładnie szło do momentu zwrotu. Pieniądze nie zostały przelane na moje konto bankowe tylko na poczet rat na allegro pay, mimo mojej wyraźnej prośby i podania numeru konta.
Napisałam oczywiście do allegro w tej sprawie ale to trwa. Może wy tu na forum podpowiecie mi czy mogę liczyć że allegro to odkręci i wyśle te pieniądze na moje konto?
Raczej nie.
Zakup przez allegro pay ,sprzedawca nie na obowiązku wysyłać ci pieniędzy na konto bankowe , pieniądze zostaną zwrócone metodą przez którą zapłaciłeś czyli na allegro pay
@Client:73426174 Przecież to wszystko jedno, jesli pieniadze poszły do Pay to masz mniej rat do spłacenia, a jeśli już spłacone to będzie nadwyżka która ci zwrócą na twoje konto.
Ważne że sprzedający wysłał pieniądze.
@Client:73426174 To co tu opisujesz to wygląda jakbyś chciał coś ukryć, sprzedający zachował się prawidłowo, twoje pisanie do Allegro nic nie pomoże.