Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Chciałem sobie kupić ładowarkę do iPhone i tu pojawia się problem. Jak to jest że większość ofert jak nie wszystkie to podróbki apple a są sprzedawane jako oryginalne ? Widzę że allegro ma to gdzieś że jest obrót podróbkami na taką skalę. Wszędzie negatywy a aukcje dalej stoją.
Pozdrawiam.
A pozwala bo liczy się kasa, należy zgłaszać: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/dlaczego-allegro-pozwala-na-wyst...
@noksu7 Spróbuj zgłosić taką podróbkę do Allegro. Zobaczysz, jak zareagują 🙂
@noksu7 Jedno zgłoszenie to zwykle za mało ,każde kolejne mogą potraktować jako nękanie natrętnego klienta który chce ich pozbawić prowizji i uznają że brak dowodów na to że to podróbka i zamkną temat.
Zgłaszałem wiele razy bez efektu.
@noksu7 Jeśli według Ciebie dany przedmiot jest nieoryginalny i oferta łamie nasz regulamin, możesz ją zgłosić za pomocą funkcji "Zgłoś naruszenie zasad" dostępnym na dole oferty, pod polem pytanie "O Sprzedającego".
Czyli jak zwykle , klienici i sprzedawcy mają za was pracować ? I klikać w jakieś formularze ?
To jest hit oryginalne produkty mi zdjęli bo niby podrabiane a podróbki zostawili szkoda tylko że nie zastanowali sie czemu moje ceny były 3,4 razy droższe