Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
na stronie allegro.pl w trakcie zakupu zostało mi zaproponowane, że jeśli zainstaluję aplikację i w niej dokończę zakup, to dostanę zniżkę 10zł na kupowany towar. Zainstalowałem, pojawił się kupon, którego odbiór potwierdziłem. Jednak kwota do zapłaty za zakupy nie zmalała o 10zł mimo zakupu spełniającego warunki regulaminu kuponu 10zł za instalację zaplikacji. Przy kolejnym zakupie również Nie mogę znaleźć żadnej możliwości skontaktowania się z kimś z allegro więc piszę tutaj o tej lipie. Czy komuś jeszcze to nie działa i może ma rozwiązanie ?
Pozdrawiam
@mxmarek Bo w monnecie płatności masz na dole "zapłać mniej" i wówczas korzystasz z tego kuponu
nie widziałem nic takiego..
Teraz wiesz.😀
@mxmarek Wyjaśnij to na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
Ja dostałem 10 zeta. Trzeba bardzo uważnie finalizować zakup.
dziękuję za link do formularza kontaktowego. żadna z pozostałych podpowiedzi tu na wątku nie ma u mnie zastosowania
Pytania do użytkowników aplikacji: jak bardzo ta aplikacja jest upierdliwa, niedopracowana, wybrakowana?
Z reguły żadnych aplikacji Orlenu, Żabki itp. nie instaluje aby nie zapychać zasobów smartfona. Czy warto poświęcić spokój osobisty za te 10 złociszy?
@__RPM_ Instalujesz, odbierasz kupon, odinstalowujesz. Albo po prostu używasz Greenify.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Pytam poważnie. Czy ma jakieś funkcje ta aplikacja, bez których nie można żyć. Skoro ktoś dopłaca do jej używania to gdzie jest haczyk?
jestem w trakcie rozwiązaywania problemu tego haczyka. polagał on na tym, że 10zł nie dostałem, mimo że zgodnie z treścią regulaminu, który przeczytałem przed instalacją aplikacji kwota zakupu, przy którym zwabili mnie do instalacji aplikacji miała być po prostu obniżona o te 10zł jeśli sfinalizuję ten zakup z użyciem aplikacji. tak się nie stało.