anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

30 monet a zakup na allegro pay

Dawidstw1938
#7 Wielbiciel#

Witam jest promocja że jak kupię powyżej 500 zł dostanę 30 monet tylko pytanie jeśli kupiłem przez opcje allegro pay i opłacę to za parę dni czy należą mi się monety ? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

A czytałeś regulamin promocji? Teraz jest kupon za 50zł za aktywację i pierwszy zakup!

A tu jest twoja promocja i z pewnością nie można tam zapłacić Allegro Pay:

Zasady Promocji

1. Promocja dedykowana jest Użytkownikom posiadającym aktywne Konto, występującym w Allegro w charakterze Kupujących, którzy przystąpili do Promocji zgodnie z ust. 3.

2. Promocja polega na przyznaniu Uczestnikowi Promocji Monet Promocyjnych na zasadach wskazanych w ust. 3 poniżej. Przyznanie Monet Promocyjnych nie wyklucza otrzymania przez Uczestnika Promocji Monet na zasadach określonych w § 4 ust. 3 Regulaminu Programu Monetowego.

3. Warunkiem przyznania Użytkownikowi Monet Promocyjnych jest łączne spełnienie poniższych warunków:

a) Zawarcie przez Użytkownika w Okresie trwania Promocji jednej lub kilku Transakcji, których przedmiotem są Towary z Ofert z oznaczeniem “Black Weeks”, o łącznej wartości równej lub wyższej 500,00 zł (bez kosztów dostawy);

b) Skuteczne dokonanie płatności za Transakcje, o których mowa powyżej w ramach jednej płatności, za pośrednictwem Operatora Płatności (status płatności: „Zakończona”).

4. Użytkownicy, którzy spełnili warunki, o których mowa w § 3 ust. 5 powyżej uprawnieni są do otrzymania 30 Monet Promocyjnych w ramach jednego Konta.

5. W celu otrzymania Monet Promocyjnych Uczestnik Promocji powinien wybrać odpowiednią opcję [przycisk „Odbierz”] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe od godziny 15:00, dnia 20 listopada 2023 r. przez okres 5 dni kalendarzowych.

6. Monety Promocyjne zostaną przypisane do Konta Uczestnika Promocji po zrealizowaniu czynności o których mowa w ustępie § 3 ust. 5. Uczestnik Promocji może sprawdzić stan Monet Promocyjnych w ramach swojego Konta: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety.

7. Z zastrzeżeniem § 4 ust. 16, otrzymanie Monet Promocyjnych nie wyklucza możliwości otrzymania przez Uczestnika Monet na zasadach wskazanych w Regulaminie Programu Monetowego

oznacz moderatorów

Dawidstw1938
#7 Wielbiciel#

Czytał ale nie jest dokładnie określone i to nie jest pierwszy zakup na allegro pay 

oznacz moderatorów

Dawidstw1938
#7 Wielbiciel#

Witam jest promocja że jak kupię powyżej 500 zł dostanę 30 monet tylko pytanie jeśli kupiłem przez opcje allegro pay i opłacę to za parę dni czy należą mi się monety ? 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Dawidstw1938 Cześć. 🙂 Tutaj prawidłowy link do promocji, którą masz na myśli: https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-promocji-zgarnij-30-monet-za-zakupy-z-oznaczeniem-black-week.... Możesz opłacić zakupy z Allegro Pay. 

oznacz moderatorów