Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ kiedy mogę się spodziewać wypłaty środków z allegro polecam jeśli uzupełniam dane 14.01?
Taka weryfikacja trwa 3 dni PayU a Przelewy24 5 dni.
Czyli teoretycznie w tym miesiącu dostanę jeszce pieniądze czy raczej w lutym ?
Chodzi mi o to że pierwszy raz uzupełnilam dane do wypłaty środków, zrobiłam to 14.
@Flori1917 Weryfikacja danych do wypłat dla PayU trwa 3 dni robocze, a dla Przelewy 24 trwa 5 dni roboczych. Jeżeli dane konta osobowe bankowego, z którego robiłeś przelew, są identyczne jak dane osobowe konta Allegro, po tym czasie powinieneś otrzymać swoje pieniądze.
@Flori1917 na koncie, z którego piszesz nie widzę, żadnych środków do wypłacenia ani próby weryfikacji. Czy możliwe, że Twoje pytanie dotyczy innego konta?
Aby aktywować konto do wypłat wejdź proszę tutaj, wypełnij formularz i wykonaj przelew weryfikacyjny. Dane właściciela konta Allegro i rachunku w banku muszą być identyczne, a przelew musi być wykonany z numeru rachunku podanego w formularzu.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ gdzie mam wejść żeby wykonać taki przelew? Dodałam dane do rozliczenia w zakładce allegro polecam ale nie było tam nic żeby zrobić jakiś przelew.
System Allegro powinien automatycznie wypłacić zgromadzone na koncie środki do 15. dnia każdego miesiąca. Pamiętaj jednak, by w swoim profilu uzupełnić dane niezbędne do realizacji wypłaty. Wypłata nastąpi po zgromadzeniu minimum 20 zł. Należy też wziąć pod uwagę zapis regulaminu, który mówi o tym, że środki będą przeznaczone do wypłaty dopiero po okresie, kiedy produkt, za który otrzymano prowizję, może zostać zwrócony. Okres walidacji obowiązujący w programie to 45 dni. Po tym czasie środki będą gotowe do wypłaty.
@Flori1917 to masz link do ustawień konta dla wypłat. https://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system
@Flori1917 Cześć. Środki z Allegro Polecam są wypłacane automatycznie do 15. dnia każdego miesiąca, jeśli:
- minie czas na zwrot towaru (45 dni),
- kwota z poleceń osiągnęła minimum 20 złotych,
- uzupełniłaś swoje dane w Allegro Polecam.
Tutaj znajdziesz panel Allegro Polecam: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/allegro-polecam
Jeśli spełniłaś wszystkie warunki, to środki powinny trafić na Twoje konto dzisiaj (w zależności od godziny księgowania płatności w Twoim banku), ponieważ nastąpiły pewne opóźnienia w wypłatach.
@ko_alka mam prośbę, bo minął już termin na weryfikację wypłat przelewy24. Czy mogła byś coś tam przyspieszyć? dla konta e-koltat
@Halfrunt Oczywiście - dam znać 🙂
@Halfrunt Wypłaty P24 są już aktywne
@ko_alka Dzięki serdeczne 🙂
Czy możecie Państwo sprawdzić czy już moje allegro polecam działa jak należy ? Wykonałam przelew payU, dostałam wiadomość że weryfikacja przebiega pomyślnie. Teraz pytanie kiedy zostaną wypłacone środki?