Zmieniam adres zamieszkania. Do tej pory było to coś w rodzaju: ul. Iksińska 11/34 gdzie 34 było nr mieszkania. Teraz mój adres to ul. Igrekowska 11/13 m 33. I problem jest tego typu, że allegro wysyła adres w formacie: Igrekowska 11/13 /33. Właśnie do sprzedawcy wraca paczka, bo DPD nie ogarnęło tego adresu. Rozumiem, że to wina braku czynnika ludzkiego w sortowni, ale czy allegro nie mogłoby tych znaków "/" wyrzucić z adresów 'by default' szczególnie gdy chodzi o nr mieszkania? Pewno nie jestem pierwszym i ostatnim poszkodowanym w ten sposób. Są tu jacyś spece moderatorzy, którzy mogliby tę sprawę zgłosić do odpowiedniego PO i szybko to naprawić?
Widzę tylko to:
@Cieplix Przekazałam tę sprawę do odpowiedniego zespołu. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
Jestem już po telefonie z działu technicznego. W miejscu ulica dla adresu można wpisać np. Lambdowska 11/23 a w numerze budynku m. 555 i to załatwia sprawę. Wprawdzie to taki 'hack' czy 'workaround' niemniej działa. Warto by to naprawić w bliskiej przyszłości. Dzięki!