anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Adres sprzedawcy i kupującego.

mirekang
#8 Zapaleniec#

Witam..

Zakupiłem 2 produkty elektroniczne na Allegro lokalnie z których nie jestem zadowolony. Sprzedawca dostał moje dane nie wiem po co skoro wysyłka elektroniczna, a ja mam tylko maila, jak zdobyć jego dane choćby do sprawy cywilnej ? Jak sprawdzacie tych ludzi którzy dostają nasz dokładny adres ???

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@mirekang  dane sprzedającego masz w zakładce O sprzedającym

oznacz moderatorów

mirekang
#8 Zapaleniec#

na allegro lokalnie ???

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@mirekang

Jak produkt jest niezgodny z opisem, to w pierwszej kolejności składa się reklamację.

A co do ewentualnej sprawy cywilnej, to nie widzę ku temu podstaw. To, że nie jest się zadowolonym z zakupu, samo w sobie, nie jest wadą ukrytą produktu.

oznacz moderatorów

mirekang
#8 Zapaleniec#

Niezadowolenie to np nie dostarczenie produktu w jednej sprawie a w drugiej łudząco zmylający opis produktu z ceną 100x zawyzoną do tego co dostałem... Aukcje zbudowane wedlug tego samego schematu, wiec albo ten sam wlasciciel pod roznymi danymi albo ktos od kogos kopiuje...

Nadaje się teraz ?

oznacz moderatorów

mirekang
#8 Zapaleniec#

dyskusje zalozone, chodzi o przewage sprzedajacych ktozy sa incognito a nas maja na dłoni, teraz mam nadzieje ze mamy sedno sprawy, dlaczego nie mrozimy kasy a po potwierdzeniu obu stron dochodzi do transakcji np...

oznacz moderatorów

mirekang
#8 Zapaleniec#

chyba ze chcesz uslyszec grozby od kogos z maila gdy zostales-as oszukany, kto zna twoj dokladny adres ?

oznacz moderatorów