Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jesli ktos zapyta czy program ochrony kupujacych dziala odpowiedz brzmi NIE NIE DZIALA JEST TO FIKCJA.Tylko ludzie ulomni w to wierza.
@wojtek3917 jak byś sobie poczytał forum, to byś znalazł dziesiątki wpisów kiedy kupujący dostali kasę z protecta😉, i nie sądzę, aby byli ułomni
KOGIEL_T to moze w takim ukladzie zaloz za Alegro przeciez oni ci oddadza co?
@wojtek3917 to działa w druga stronę, jak mojemu klientowi wypłacili, to mi zabrali kasę😁, ale czasem wypłacają ze swoich na przykład tutaj
Mnie gu......o obchodzi twoja czy czyjas kasa ,ja tylko chce odzyskac SWOJA KASE niczyjej nie chce .
@wojtek3917 no właśnie Tobie się wydaje, że Ty jesteś jedynym reprezentatywnym przykładem na całym Allegro😁 jak Tobie nie wypłacili, to znaczy, że nikomu nie wypłacają😂
Tak tak wlasnie mysle, to jak tobie wyplacili to sie ciesz ze zostales wybrancem tego kastingu ludzi wydymanych
To co piszesz i takie rozumowanie problemu jest o kant du..... rozbic. W cywilizowanym swiecie wsrod normalnych ludzi jest to nie do pomyslenia.
Poczytaj to forum przez miesiąc. Wystarczy 2 razy dziennie na 5 min wejść i posty zerknąć. Potem poopowiadaj jeszcze o cywilizowanym Allegro. Niezapomniej nagrać, może fajna bajka dla dzieci wyjdzie xD
3 do 7 dni trwa juz ROK
Odsylac nimam co bo NIC nie dostalem
@wojtek3917 no widzisz, Ty nie masz co odesłać i nie dostałeś kasy, a mój klient miał co odesłać, nie odesłał i dostał kasę😉, tak jak pisała @AnnaG-Antyki zależy na jakiego konsultanta trafisz
Tobie za ta paplanine chociaz placa mnie placa za cos innego wiec nie mam o czym z toba rozmawiac bo i glupot czytac mi sie niechce
@wojtek3917 masz rację, nie czytaj, bo i poco😉 przecież i tak sam wiesz najlepiej jak działa AOK😁
@wojtek3917 Nie wściekaj sie gdy prawdę mówi. Project zależy od farta. Jednym wypłaci, innym nie. Zależy na kogo i kiedy trafisz. Jeszcze nie dawno według wpisów najłatwiej było kase dostać w weekend gdy praktykaci siedzieli. Teraz już chyba jest odwrotnie. Jest tu masa zarówno wpisów osób, które go nie dostały jak i tych, które dostały... Były przypadki gdy ludzie naprawdę zasługiwali i niedostali. A były przypadki sprzedawców wściekających sie, że klient dostał projecta za NIEODEBRANĄ POBRANIÓWKĘ. I pokrzyczenie sobie na innego użytkownika forum tego nie zmieni. Czas na krzyczenie minał jakieś 3 lata temu gdy Allegro zaczęło wprowadzać swe cudne zmiany. Najpierw dobrali sie do sprzedawców, potem do kupujących. Pousuwali wszystkie przydatne funkcje. Teraz cieżko znaleźć cokolwiek dobrego nawet wspierając się przy tym kilkunastoletnim sentymentem do portalu...
Wiem,choc nie jest to normalne.Dlatego jak tylko moge omijam zakupy na Alegro no ale jechac pareset km zeby kupi to czy owo?.Zaczolem kupowac na Temu tam jest wszystko jak najbardziej OK wzorowo paredziesit zakupow i wszystko THE BEST.