anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ALEGRO OCHRONA KUPUJACYCH

wojtek3917
#8 Zapaleniec

Jesli ktos zapyta czy program ochrony kupujacych dziala odpowiedz brzmi NIE NIE DZIALA JEST TO FIKCJA.Tylko ludzie ulomni w to wierza.

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojtek3917  jak byś sobie poczytał forum, to byś znalazł dziesiątki wpisów kiedy kupujący dostali kasę z protecta😉, i nie sądzę, aby byli ułomni

oznacz moderatorów

wojtek3917
#8 Zapaleniec

KOGIEL_T to moze w takim ukladzie zaloz za Alegro przeciez oni ci oddadza co?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojtek3917  to działa w druga stronę, jak mojemu klientowi wypłacili, to mi zabrali kasę😁, ale czasem wypłacają ze swoich na przykład tutaj

KOGIEL_T_0-1760820516651.png

oznacz moderatorów

wojtek3917
#8 Zapaleniec

Mnie gu......o obchodzi twoja czy czyjas kasa ,ja tylko chce odzyskac SWOJA KASE niczyjej nie chce .

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojtek3917  no właśnie Tobie się wydaje, że Ty jesteś jedynym reprezentatywnym przykładem na  całym Allegro😁 jak Tobie nie wypłacili, to znaczy, że nikomu nie wypłacają😂

oznacz moderatorów

wojtek3917
#8 Zapaleniec

Tak tak wlasnie mysle, to jak tobie wyplacili to sie ciesz ze zostales wybrancem tego kastingu ludzi wydymanych

oznacz moderatorów

wojtek3917
#8 Zapaleniec

To co piszesz i takie rozumowanie problemu jest o kant du..... rozbic. W cywilizowanym swiecie wsrod normalnych ludzi jest to nie do pomyslenia.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Poczytaj to forum przez miesiąc. Wystarczy 2 razy dziennie na 5 min wejść i posty zerknąć. Potem poopowiadaj jeszcze o cywilizowanym Allegro. Niezapomniej nagrać, może fajna bajka dla dzieci wyjdzie xD

wojtek3917
#8 Zapaleniec

3 do  7 dni trwa juz ROK

oznacz moderatorów

wojtek3917
#8 Zapaleniec

Odsylac nimam co bo NIC nie dostalem

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojtek3917  no widzisz, Ty nie masz co odesłać i nie dostałeś kasy, a mój klient miał co odesłać, nie odesłał i dostał kasę😉, tak jak pisała @AnnaG-Antyki  zależy na jakiego konsultanta trafisz

oznacz moderatorów

wojtek3917
#8 Zapaleniec

Tobie za ta paplanine chociaz placa mnie placa za cos innego wiec nie mam o czym z toba rozmawiac bo i glupot czytac mi sie niechce

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojtek3917  masz rację, nie czytaj, bo i poco😉 przecież i tak sam wiesz najlepiej jak działa AOK😁

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@wojtek3917  Nie wściekaj sie gdy prawdę mówi. Project zależy od farta. Jednym wypłaci, innym nie. Zależy na kogo i kiedy trafisz. Jeszcze nie dawno według wpisów najłatwiej było kase dostać w weekend gdy praktykaci siedzieli. Teraz już chyba jest odwrotnie. Jest tu masa zarówno wpisów osób, które go nie dostały jak i tych, które dostały... Były przypadki gdy ludzie naprawdę zasługiwali i niedostali. A były przypadki sprzedawców wściekających sie, że klient dostał projecta za NIEODEBRANĄ POBRANIÓWKĘ. I pokrzyczenie sobie na innego użytkownika forum tego nie zmieni. Czas na krzyczenie minał jakieś 3 lata temu gdy Allegro zaczęło wprowadzać swe cudne zmiany. Najpierw dobrali sie do sprzedawców, potem do kupujących. Pousuwali wszystkie przydatne funkcje. Teraz cieżko znaleźć cokolwiek dobrego nawet wspierając się przy tym kilkunastoletnim sentymentem do portalu...

wojtek3917
#8 Zapaleniec

Wiem,choc nie jest to normalne.Dlatego jak tylko moge omijam zakupy na Alegro no ale jechac pareset km zeby kupi to czy owo?.Zaczolem kupowac na Temu tam jest wszystko jak najbardziej OK wzorowo paredziesit zakupow i wszystko THE BEST.

oznacz moderatorów