Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę dokonać płatności z konta ALIOR BANK już kolejny raz...
@grzegorz1984w A coś więcej? w jakim momencie nie możesz dokonać płatności? w PayU normalnie widnieje opłata poprzez Alior
jest płatność i wybieram bank wychodzi ich strona logowania po czym nie można się zalogować i jest informacja że usługa nieobsługiwana ale podobna sytuacja już kolejny raz z tydzień temu podobnie a wcześniej działało ... wchodzę w inny bank jest oki a z ALIORA nie można się zalogować ... po za Allegro normalnie działa wszystko z log. i płatnościami w Alior B.
@grzegorz1984w To może @_HolaOla_ da odpowiedź.
jest płatność i wybieram bank wychodzi ich strona logowania po czym nie można się zalogować i jest informacja że usługa nieobsługiwana ale podobna sytuacja już kolejny raz z tydzień temu podobnie a wcześniej działało ... wchodzę w inny bank jest oki a z ALIORA nie można się zalogować ... po za Allegro normalnie działa wszystko z log. i płatnościami w Alior B.
a jak do niej napisać
@grzegorz1984w Takie przywołanie wystarczy. Zajmie się tym jak będzie "pracowała".
I co dales rade to jakos rozwiac? bo mam ten sam problem
@grzegorz1984w Możesz wrzucić screena z tej informacji "i jest informacja że usługa nieobsługiwana" Próbowałeś z innej przeglądarki? może niechcący jakoś zablokowałeś lub ograniczyłeś dostęp domeny aliora i stąd ta informacja.
Z tego co piszesz, to z logowaniem do innego banku nie ma problemu a alior jak by był blokowany przez coś, jakiś dodatek typu adblock lub przeglądarka, antywirus jako strona niezaufana. Bo jak rozumiem adres logowania i szyfrowanie strony pokazuje wszystko ok?
ale na tej samej przeglądarce loguję się normalnie do banku po za allegro ...w Allegro po dokonaniu zakupu gdy chcę dokonać płatności wybieram bank i po wybraniu ALIOR ONLINE nie następuje przekierowanie a wyskakuje informacja że bankowość jest nieobsługiwana... nie można się zalogować dalej strona stoi do BusinessPRO działa... i teraz nie wiem . Nie mogę teraz zrobić screena bo już opłaciłem z innej bankowości i teraz nie mam co podjąć do zakupów... a to już kolejny raz się powtarza ostatnio myślałem że to jakieś problemy tech. banku itp. ale po tygodniu to samo //// a tak jak wspomniałem z tej samej przeglądarki mogę logować się do banku bez problemu ale po za allegro... no i już płaciłem wcześniej z Alliora za pomocą allegro zakupy...
@grzegorz1984w Tak jak pisałem wcześniej, jak dla mnie to coś Ci blokuje domenę logowania się na aliora, to może być wina po Twojej stronie a nie allegro. Coś co blokuje tę domenę. Spróbuj się zalogować do konta banku aliora i zobacz czy masz z tym problem.
Może masz też jakieś ustawienia zmienione w aliorze konta biznes, jakaś blokada logowania przez system PayU? Nie mam konta biznesowego aby go porównać do zwykłego konta aliora.
@grzegorz1984w, jeśli problem następuje już poza Allegro, czyli np. na stronie banku, nie mamy możliwości zweryfikowania takiego problemu. Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłoby zgłoszenie tej sytuacji do banku.
@grzegorz1984wJest na liście, Allegro nie zrezygnowało z jego usług? Może mają jakieś kłopoty techniczne, albo ty masz.
@grzegorz1984w Spośród listy banów wybierz "płacę przelewem tradycyjnym". Otrzymasz dane do przelewu, potem wejdź na stronę swojego banku i zrób przelew przez PayU na uzyskane dane, niczego nie zmieniając.
grzegorz1984w masz inny problem , mam konto w tym samym banku i idzie bez najmniejszych kłopotów .
Od dziś mam ten sam problem. Alior bank został wyłączony z płatności bezpośrednich na Allegro. Tylko można płacić przez przelew tradycyjny ale to nie to samo gdyż przez przelew tradycyjny środki trafiają na konto sprzedawcy dopiero po 3 dniach. Słabo.
Alior ma prace serwisowe od 22.05 od godz. 23:00 - do 23.05 do godz. 8:00.
Czasem warto zajrzeć na stronę banku!