anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Cash

Client:49561384
#7 Wielbiciel#

Witam,

czy o wadach korzystania z Allegro CAsh mogłabym coś poczytać...?  

/ Jedną zauważyłam wiosną w czasie trwania promocji z kuponem 50,-  

system nie przyjmował wówczas mojego zgłoszenia do Allegro Cash   :-/ 

pozdrawiam, 

Anna

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Z tego co widziałam to chyba z płatnościami parę osób pisało o problemach, o problemach z zalogowaniem do tego też coś było. Ale w sumie nie używam. Jak do każdego cudnego pomysłu tego serwisu podchodzę do tego z ostrożnością. Czyli jak ludzie przetestują i to przeżyją bez wizyty na oddziale psychiatrycznym to się zastanowię. Póki co i tak za bardzo nie ma czego kupować, bo wszystkie oferty, które by mnie interesowały gdzieś ukryte są w katalogowej dżungli. A te co nie są ukryte to musiałabym z 10-15 różnych katalogów przeglądać żeby 3 produkty porównać. O takich akcjach jak np zakup dwóch lalek na prezent to nawet nie myślę, nie chcę wiedzieć co mi portal pokaże. O ile klawiaturę jeszcze by się po tym odkupiło to z oknem przez które by wyleciała gorzej xD. Nawet zajrzenie w celu zerknięcia na herbatę ostatnio wywołuje mnie bardzo nerwowe reakcje, a ja w realu jednak spokojna jestem... Ciekawe ile klientów już rzucało telefonami, myszkami itp. przez ten portal...

oznacz moderatorów

Client:128117527
#1 Nowicjusz#

Ludzie każde niby promocje łykają a później rozczarowanie, widzisz promocja wchodzisz, nie czytasz regulaminu bo po co i tam my Polacy wszystko wiemy lepiej. jakieś tam pay niby za darmo, teraz prawie w każdym większym sklepie dostaniesz zakup z odroczoną płatnością, a po 30 dniach z 25% odsetek, cash niby coś zwrócą ale co? karty play płatnicze, allegro wie kto gdzie i kiedy za ile kupił z tej karty a to sprawdzenie preferencji zakupowej klientów za darmo. Ludzie dokąd wy zmierzacie- jak barany na rzeź, ogarnijcie się w końcu.

oznacz moderatorów