Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dlaczego mi się pojawiają nagłówki w języku angielskim,gdy nie jestem jeszcze zalogowany wcześniej tak nie bylo, od 2 dni mi się pojawia
Gdy się zaloguje to jest wszystko w porządku
@Agent555 czy mogę poprosić Cię o zrzut ekranu, na którym będzie to widoczne? Nie udało mi się tego powtórzyć, więc chce zobaczyć jakie nagłówki masz na myśli.
Takie nagłówki przed logowaniem są „od zawsze”
Tak sa, ale powinny być napisy po polsku
@Agent555 dziękuję za zrzut! Poproszę Cię o wyczyszczenie pamięci przeglądarki, być może zapisało się ciasteczko z angielskojęzyczną wersją forum. Daj proszę znać, czy to pomogło!
@la_nika nie pomoglo
@Agent555 a jaki język masz ustawiony w przeglądarce? I z jakiej przeglądarki korzystasz?
@Agent555 tylko zdjęcie które przesłałeś w wątku nie jest z aplikacji tylko z przeglądarki.
Reset przeglądarki może pomóc, sprawdź też proszę czy nie masz wtyczki np. z Google Translate:
@Agent555 przykro mi, ale nie mam więcej rad co można zrobić w tej sytuacji. Najważniejsze, że po zalogowaniu widzisz wszystko w preferowanym języku, więc jest to dla Ciebie czytelne.
Nie udało mi się powtórzyć błędu, a sprawdzałam na przeglądarce Chrome na komputerze i telefonie.
@la_nika po twojej odpowiedzi wszystko na razie jest ok.. Chyba masz jakąś moc, napisałaś i błąd na ta chwile nie występuje.
Być może to było chwilowe
@Agent555 trzymam kciuki, żeby właśnie tak było ✨
Miłego dnia!