Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zamówiłem kilka krzeczy na Allegro. Dzisiaj pojawiła się informacja na allegro że paczki sa do odbioru. Jest nawet kod odbioru w paczkomacie. Poszedłem do paczkomatu prubująć wyciągnąć paczkę a na ekranie wyświetla mi sie napiś "Coś poszło nie tak". W sprawie paczek InPost póki co milczy. Podejrzewam że allegro ma błąd w systemie i podaje głupoty. Proszę o odpowiedź fachowca.
@dawids42 jesteś pewien ,że to Inpost .. ? sprawdź w szczegółach zakupu metodę dostawy
@dawids42 faktycznie masz kilka przesyłek do obioru, jednak nie są to przesyłki InPost a Allegro Delivery. Wszystkie są do odbioru w punkcie: Delikatesy Centrum pickup Kościelna 2A
27-230 Krynki
@Syrena_zT nic tylko wybatożyć allegro za bezwiedną i nieuzasadnioną zmianę przewoźnika .
Oj tam ale kod chociaż prawidłowy xD
No coś Ty w inpost takich cudów nie ma. Tam masz kod na mailu, na apce inpostu lub sms i chyba też w Allegro. A w razie czego infolinia zdalnie otworzy.
Takie rzeczy to tylko Delivery. Sprawdzaj dokładnie już po wybraniu opcji płatności i sposobu dostawy czy na pewno jest Twój paczkomat.
Byłem dopiero w Delikatesach. Znalazła jedną na 6 paczek.
Co to za pomysł zeby wysyłaźć paczki do sklepu.
@dawids42 sam zatwierdziłeś kartę dostawy ,trzeba czytać .
To by się zgadzało z ilością kodów jeśli otrzymany kod pasował do niej to myślę, że inne dopiero tam dotrą. Ewentualnie są ale jeszcze ich nie odklikali na sklepie. Bo DPD z tego co kojarzę ma oddzielny kod do każdej paczki. Chyba, ze dostałeś kodów więcej to wtedy ewidentnie jest źle. Na komunikaty nie stresowałabym się, to naturalne u nich. Zawsze można winę na sprzedawcę zrzucić i jeszcze kazać mu straty pokryć jakby coś...