anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro international

vinci96pl
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, mam zamówienia z Czech przez allegro international. Kurier dzisiaj dał awizo, nie było go pod adresem (adres firmowy gdzie pracuje ja i 30osob). Jutro będzie ponowana próba dostarczenia lecz boję się, że może może byc ten sam problem z kurierem, czy mogę jakoś paczkę przekierowac bezpiecznie do punktu by się nie martwić że ona wróci do nadawcy? 

Numer śledzenia: A003J4MLB4

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@vinci96pl poprosiłam o weryfikację doręczenia przesyłki, w aplikacji powinieneś także mieć dostępny numer do kuriera doręczającego paczkę. Nie ma możliwości przekierowania na punkt odbioru. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

vinci96pl
#7 Wielbiciel

Jest możliwość żeby dostarczyl to jutro inny kurier np. dpd? Wiem że obsługuje was teraz tez DPD, znam wszystkich kurierów z różnych firm co przyjeżdżają pod nasza firmę, a dzisiaj był jakiś od Was i pojawił się od razu problem. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@vinci96pl nie ma takiej możliwości. Mimo, że przesyłki Allegro Delivery są obsługiwane przez różnych przewoźników, nie ma możliwości przekazania paczki od jednego przewoźnika do drugiego. Została już założona interwencja, problem nie powinien się powtórzyć. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów