Witam.
Dziś chciałem zapłacić przez tą nową usługę Allegro Klik. Mam aktywowana tą płatność w swoim banku PKO, ale przy próbie zapłaty na Allegro wyrzuca błąd.
"Ups, coś poszło nie tak" i tyle.
@rafal735r a ona wg. aktywna jest
Robiłeś wszystko zgodnie z instrukcją Skorzystaj z nowej metody płatności – Allegro Klik
Przecież napisałem że aktywowałem. Jakby nie była aktywna to nie było by możliwości wyboru przy płatności.
@rafal735r W tej sytuacji spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro.
Teraz możliwości płatności znikła mimo że w aplikacji banku pokazuje że jest aktywna.
gdzie znajduje się ten mityczny Panel Klik?
@rafal735r Spróbuj to zrobić zgodnie z tą instrukcją.
Mam dodane urzędzie do zaufanych. Nadal opcja płatności Klik jest nie aktywna po odinstalowaniu i zainstalowaniu aplikacji Allegro. Wcześniej była aktywna ale nie działała. W iPKO pokazuje że płatność jest aktywna.
Gdzie jest ten Panel Allegro Klik? Nic takiego nie mogę znaleść.
Już doszedłem.
W telefonie musi być aktywna blokada ekranu żeby płatność działała. Czyli jestem zmuszony używać blokady telefonu żeby zapłacić przez allegro klik co jest dla mnie śmieszne, bo żadna aplikacja, nawet bankowa tego nie wymaga.
Także szybkie pożegnanie z allegro Klik.
Pozdrawiam