Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem opony i w ciągu 14 dni je zwróciłem sprzedającemu. Sprzedający nie oddał mi całej kwoty tylko jej cześć. Założyłem dyskusję która trwa już 1,5 miesiąca. Sprzedający robi sobie zemnie żarty i robi wpłaty po 1zł.
Prosiłem kilkakrotnie allegro aby mi pomogło jednak odzew ze strony allegro jest ostatnio żaden.
Sprzedający to:
Wypełnij wniosek do POK. Opisz tam sytuację, podaj kwotę, której nie otrzymałeś po zwrocie. Dziwne, że Allegro Ci nie pomogło w Dyskusji, choć ma taką możliwość. Gdyby sprzedawcy nałożyli ograniczenia na konto, oddałby Ci resztę bardzo szybko. Widocznie to duży sprzedawca, skoro pozwalają mu tak się z Tobą bawić. Wypełnij wniosek bez zgłaszania sprawy na policję; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/program-ochrony-kupujacych/co-zrobic-aby-otrzymac-rekompensa...
Oj nie ujawniamy danych kont. Sprzedający robi sobie kpiny z ciebie więc zrób z niego i złóż wniosek do POK.Sądzę że szybko zwróci.
@negatorek @LEW433 dane pozwoliłam sobie wyedytować. Myślę, że dobrym pomysłem jest w tym momencie skorzystanie z Programu Ochrony Kupujących, tak jak wspominał @xyz96.