anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro mi zablokowalo konto za obrazliew wiadomosci typu ty oszu.... itp . Gdzie to tylko domysly

zuziapietrzak
#7 Wielbiciel

Allegro mi zablokowalo konto za naruszenie zasad typu obrazliwe wiadomosci . Ty oszu... itp. Gdzie słowa nie były pisane pełne, więc skąd te domysły, że obrażałem sprzedawcy ktory mi wysłał towar kola do auta które nie pasowaly do mojego auta inny rozstaw srub .Sprzedający napisał do Allegro ,że go obrażam i straciłem możliwość odzyskania gotówki za żył produkt. Sprzedający wprowadził mnie w błąd miały pasować do mojego auta co było napisane w opisie ,a jak 2 miesiace później chce założyć kola zimowe w Niemczdch to rozstaw srub jest inny i byłem zmuszony założyć opony sprzedającego na moje felgi od kol letnich .Pracuje w Niemczech I potrzebowałem opon sprzedawcy inaczej bym mu odeslal cały produkt I i tak od samego początku Sprzedający nie uznał reklamacji .Byłem pewien ,że jeśli Sprzedający prowadzi firme i ma ponad 1500 produktow do aut ,to zna się na rzeczy i wysłał mi kola zgodne z opisem . Gdzie tu jakas sprawiedliwość Allegro broni sprzedawców którzy wysłali mi w połowie inny produkt .Chciałem odesłać same felgi ktore nie były zgodne z opisem ale nie zdążyłem. Allegro wysłało mi nawet link do odzyskania pieniędzy czesci za niezgodny produkt już po zablokowaniu konta rozmawiałem z doradcą i link który mi wysłał nie działa.  Taka to pomoc . Na sprzedawcach się zarabia wiadomo prowizja ,a kupującemu po co zwracać pieniadze z ochrony jak można go zablokować na zawsze i nie mam możliwości założenia nowego konta . Ja tu teraz wychodzę na przestępcę Dodam ,że sprawdziłem sprzedającego na Panorami firm i nie jestem jedyna osoba poszkodowana jedną osobą nawet malo nie straciła życia przez sprzedaż uszkodzonej niesprawnej części do auta i było wiele innych negatywów od kupujacych. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@zuziapietrzak Ziuzia ... w jednym modelu auta mogą być montowane różne rodzaje piast nawet fabrycznie nie wspominając o przeróbkach , a z tym idą różne rozstawy śrub , to Ty powinnaś wiedzieć jakie są akurat w Twoim aucie i porównać z opisem oferty , a nazywanie sprzedawcy osz...mm jest nieładne i słusznie karane banem 

oznacz moderatorów

Client:74250890
#8 Zapaleniec

Nauczka na przyszłość, aby nie obrażać kupującego od oszustów bez prawomocnego wyroku sądu. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@zuziapietrzak konto zostało zablokowane z uwagi na powtarzające się naruszenia w tym samym obszarze. Na forum nie pomożemy Ci w tej kwestii, skontaktuj się z nami przez formularz, dział bezpieczeństwa poinformuje, jakie kroki są wymagane do odblokowania konta. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów