Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W kwietniu 2024 kupiłem na allegro rower elektryczny i dosłownie po roku w kwietniu 2025 mi się popsuł elektryka padła złożyłem reklamację i myślałem że albo załatwią jakiś serwis w moim mieście albo ktoś przyjedzie po niego i zwróci pieniądze a allegro mi napisało że mam na swój koszt wysłać rower do Chin gdzie rower jest ciężki i koszty wysyłki są bardzo duże i wtedy bym dostał zwrot kosztów zakupu a ja nie mam pieniędzy na tą wysyłkę paranoja bezczelność prawa konsumenta dla allegro się nie liczą powinienem do sądu iść i to zgłosić założyć sprawę allegro już nigdy tak dużego i drogiego nie kupię na allegro na każdy towar elektryczny i elektroniczny masz minimum 2 lata gwarancji jak jest nowy ludzie czytajcie to
@Lukssz82 na allegro w OSA czy u jakiegoś chińskiego sprzedawcy?
@Lukssz82 napisz im że zgodnie UK udostępniasz towar do reklamacji i sprzedawca ma go odebrać we własnym zakresie lub podesłać opłaconą etykietę, to co Ci proponują jest nie zgodne z prawem 😄
@Lukssz82 czy otworzyłeś dyskusję ze sprzedającym w tej kwestii?
pytanie brzmi tylko czy uszkodzenie nie powstalo z winy kupujacego. Rowery elektryczne musza byc przechowywane w odpowienich warunkach. minusowe temperatury i wilgoc uszkodza elektryke i baterie
@Lukssz82 allegro protect to jest program uznaniowy allegro i nie oznacza że zawsze odstaniesz odszkodowanie plus uokik nie ma z tym nic wspólnego bo ta usługa nie dotyczy umowy kupna sprzedaży roweru. Ergo allegro może sobie życzyć co zechce do wypłaty protect.