Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam 2 odrzucone wnioski z allegro protect. Musiałam złożyć zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa, w sprawie która przestępstwem nie jest - zwykła reklamacja, brak decyzji w ciągu 14 dni, uznanie reklamacji i złożenie wniosku do allegro protect. Nie ma tu oszustwa, przestępstwa, dlaczego trzeba iść na policję? W moim przypadku zgłoszenie przyjęli ale nie obyło się bez zastraszania, że to jest sprawa cywilna a nie karna i nie ma tu nic z przestępstwa, za takie coś grozi odpowiedzialność karna ale mi. Dlaczego allegro wymusza zgłoszenia na policję w tak zwyczajnej sytuacji? Dlaczego jako kupujący muszę zgłosić na policję problem który leży między allegro a sprzedającym? Przecież reklamacja została uznana, a wniosek odrzucony bez podanego powodu. Próbuję się dowiedzieć co jest powodem.
Jedyne co na razie otrzymuję to odpowiedzi kopiuj wklej jak od robotów bez podania przyczyny.
@karcia1804 bo mają dziurę w budżecie większą niż Obóz Rządzący , obowiązek zgłoszenia na policję ma na celu tylko zniechęcenie potencjalnego beneficjenta AOK