Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nigdy więcej nie skorzystam z tej niedorobionej usługi. Paczki powinny dotrzeć do mnie do 11.08. / 14.08 podobno ups dostarczył je do punktu odbioru co było kłamstwem kuriera, ani nie dostałem powiadomienia, ani osoba w punkcie odbioru tego nie potwierdziła, potwierdziła zatem fakt że paczki dotarły dziś 16.08. / 5 dni spóźnienia, 9 dni od zamówienia. Z Chin szybciej paczki docierają. Nigdy więcej allegro one, nigdy więcej ups, nigdy więcej epaka.
@BAXARO5 Allegro twierdzi że to super usługa jest, teraz będzie wymagana by mieć dalej Smarta.... Oczywiście, dla dobra klientów 🙂
No z tego co zdążyłem zauważyć to twierdzi tak tylko allegro. Według mnie, pomimo że też od czasu do czasu zdążają im się jakieś tam problemy jest inpost paczkomat lub dpd kurier. Tam jak już to opóźnienie 1 dzień i rzadko się zdarza, do zaakceptowania.
Zaryzykowałeś ,sprawdziłeś i wiesz na czym stoisz .
Dokładnie, dlatego ostrzegam ich przyszłe potencjalne ofiary by z tego nie korzystały. Chyba że im na czasie dostarczenia przesyłki nie zależy. Dla mnie opóźnienie dostawy 5 dniowe jest nie do zaakceptowania.