Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od miesiąca rozpocząłem pracę w programie Allegro Polecam.
Działam jako influencer, mam całkiem przyzwoite zasięgi. Wszystko powoli się rozkręcało i w poprzednim tygodniu udało się już osiągać po kilkaset złotych dziennie, aż nagle w tym tygodniu nagrody spadły praktycznie do zera mimo, że jest więcej interakcji i kliknięć w linki. Większość nagród jakie dostaję to tylko te za bezpośredni zakup. Czy coś się zmieniło?
Dla porównania skali - w poprzednim tygodniu kilkaset sprzedaży dziennie (rekord 700), w tym tygodniu nie ma nawet 100.
Są podwójnie ujemne chyba... Ten program powinien zostać doprecyzowany i powinniśmy mieć możliwość lepszego wglądu w statystyki, bo tak jak piszesz z np z bloga czy instagrama nie mamy możliwości weryfikacji
A aktualnie mamy całe 0 zł zarobku 🙂
Powinni uczyć się od **piiip** 🙂
to jest wielka ściema.
Ciekawe co na to inwestorzy, kiedy dowiedzą się o tej całej akcji ?
**piip**
To jest ich konkurencja
A ___ MA ___ ZO ___N
Nawet takie słowo banują tutaj hahahahah wolnośc słowa
Ja jeszcze czekam na następny etap czyli - "zweryfikowaliśmy wasze wszystkie prowizję i wyszło nam, że 90% było niezgodne z regulaminem więc zabieramy i co nam teraz zrobicie?"
Jeszcze trzeba będzie im zwracać. 😏
Jeżeli coś takiego by napisali to wtedy zostaje droga sądowa do rozwiazania tego
Pisaliście do UOKiK ?
tam Wam pomogą, jeśli bedzie coś niezgodne z prawem
Jest odpowiedź Allegro
Nalicza wam już normalnie?
Nie 😉 dalej jakieś grosze przy prowizji
ja od 2 tygodni nie dostałem nawet grosika
Co Ty, niby podwójna premia, ruch ten sam a nawet większy co zwykle i naliczyli 13 zł, jakaś kpina. Odpuszczam bo szkoda czasu i oczu
Ja też przestałem, tym bardziej, że mają błędy albo celowo nie naliczają nawet tych zakupów, które zostały prawidłowo zakupione po kliknięciu w link i zgodne z kategoriami.
Z 3 produktów został zaliczony tylko 1. Na reklamację nie odpowiadają od kilku dni, jak się upomnę to "badają sprawę" i karzą być cierpliwym.
Aktualnie to jedna wielka ściema.
Ja dałem sobie spokój i zalecam każdemu, na FB też widzę mniej linków, może jak im obrót spadnie to wyciągną jakieś wnioski. Za 10 - 50 zł dniówki szkoda zachodu, lepiej zająć się czymś innym.
Dzwonilam do uokik. Mamy pisać oficjalne reklamacje.
@AgusiaRychlik
Mogłabyś rozwinąć temat? Reklamacje do kogo? Do Allegro?
Tak, do allegro. Dołączyć screeny jak było kiedyś jak jest teraz. Dać 7 dni roboczych czasu na ustosunkowanie się. Dopisać że po 7 dniach sprawę zgłosi się do rzecznika konsumenta.
Wróciło Wam już normalne naliczanie ?
bo mi tak
Mi nie, a robiłeś coś? W sensie zgłaszałeś gdzieś?
Mi nie wróciło, podpinam się pod pytanie czy to zgłaszałeś gdzieś?