Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie. Od pewnego czasu uczesnicze w programie allegro polecam . Polecilam kilka razy znajomemu kilka rzeczy , jestem pewna ze to kupil ( jedna rzecz prawdopodobnie ta sama ale z innej aukcji ) natomiast pozostałe rzeczy ( 3 ) dokladnie z poleconych przezmnie . Do dzis nie otrzymałam nagrody . Chodzi o zakup przedmiotów ; mata do jogi, smartwatch, termostat ( ten chyba byl kupiony z innej aukcji ) . Osobiście od niego tez skorzystałam z polecenia i jego nagroda przyszla . O co chodzi? Regulamin przeczytałam. Te produkty nie sa wyłączone. Co robię źle? Lub gdzie to zgłosić ?
O ile pamiętam tam jest dość skomplikowany mechanizm przyznawania i wypłaty tych nagród. Możesz to zgłosić tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb Nie jest to odpowiedni dział, ale przekierują pytanie do właściwej osoby.
Zgłosiłam. Pani zajmujaca się tym konkretnym działem nie umiała odpowiedzieć na pytanie. Skierowała zapytanie do działu eksperckiego ,otrzyma odpowiedź i wyślę mi na e-mail.
@87anetka20 W takim razie zamieść tutaj tę odpowiedź, gdy już ją otrzymasz.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Tak zrobię. Pozdrawiam 😊
Dostalam odpowiedz - szczerze powątpiewam w dzial ekspercki
Moze zacytuje
Warunkiem naliczenia nagrody jest uzyskanie informacji o wykonaniu transakcji po przejściu (ostatni klik) z programu allegro polecam. W momencie, w którym przed finalizacją transakcji przeglądamy inne strony internetowe (porównywarki cen np. Ceneo, strony z kodami rabatowymi i inne) często następuje nadpisanie ostatniego źródła ruchu, przez co sklep identyfikuje transakcję, jako wykonaną z innego źródła ruchu i może to skutkować brakiem nagrody za polecenie.
Tekst jest dokładnie skopiowany z artykułu odnosnie Allegro Polecam ,oczywiście nie będę męczyć znajomego czy ma coś włączone czy nie. Takie to moim zdaniem torche naciągane, bo polecając cos komuś przeciez nie będę pisać " zamknij wszystkie karty nim kupisz , czy wyłącz and blocka " 🙈🙈🙈
@87anetka20 Być może znajomy ma zainstalowane w przeglądarce jakieś rozszerzenie (np. ClearURLs), które modyfikuje linki w locie i wycina z nich parametr z hashem identyfikującym polecającego.
Dziękuję. Aktualnie czekam na odpowiedź z działu eksperckiego .
Możesz czekać długo i cierpliwie a dowiesz się jedynie tego co już wiesz, że nic Ci się nie należy i do niczego nie masz prawa, oraz że oczywiście wnikliwie zbadali wszystko, podejrzewam że 80% ludzi i linków się nie zakwalifikuje i tyle.
Imienniczko moja naprawdę wierzysz w bajki typu allegro polecam? Ja skorzystałam z innej funkcji "Allegro omijam" znacznie funkcjonalniejsza.
Rozwiązania zadnego . Cos tam nalicza ale nie mi 😊😊 .
Pozdrawiam
@87anetka20 No niestety, wszelkie tego typu programy działają tak, że jeśli komuś coś takiego wysyłasz, to ten ktoś powinien otworzyć takiego linka w przeglądarce z czystym (domyślnym) profilem użytkownika i w międzyczasie nie włazić na żadne inne strony.