anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro ratalnie

AdaCOM Connect
#7 Wielbiciel#
  • Dzień dobry.
Muszę z przykrością powiadomić, że oferowany przez Allegro ratalny zakup towaru NIE DZIAŁA.

Właśnie dzisiaj próbowałem w ten sposób zakupić tę grawerkę i niestety nie dało się tego zrobić. 

Po złożeniu wniosku do Santander Consumer, przejściu całej weryfikacji i na koniec akceptacji płatności 1459 zł. w 20 ratach, bank nie przelał kwoty za zakup na portalu Allegro bo otrzymał w końcowej fazie całego procesu zakupu info z portalu o treści "Brak towaru" 

Wiem o tym bo dzwoniłem do Santander z prośbą o wyjaśnienie dlaczego mimo pozytywnej weryfikacji i akceptacji wniosku kredytowego bank jednak anulował tę  płatność za zakup na Allegro.

Kto przekazał do banku taki komunikat, czy sprzedawca czy Allegro, tego nie wiem ale jest to sytuacja kuriozalna kiedy towar jest  wystawiony do sprzedaży a nie można go kupić w systemie ratalnym bo 😯 "brak towaru" 😀

Pozdrawiam
Adam Kozieł

Nie znaleziono 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AdaCOM Connect przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Tak się dzieje, jeśli w trakcie weryfikacji wniosku sprzedający zmieni coś w ofercie. W tym przypadku zmienił cenę, ale widzę, że dzisiaj udało Ci się sfinalizować zakup 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów