anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro samo zamknęło dyskusje jako rozwiązana, mimo że sprzedający nie dostarczył produktupieniędzy

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#

Allegro samo zamknęło dyskusje jako rozwiązana, mimo że dyskusja trwała, a sprzedający ani nie zwrócił pieniędzy ani nie dostarczył produktu. Teraz sprzedający umywa ręce bo uważa że wszystko jest ok skoro allegro zakmnęło. Przez Allegro straciłem wszystko. Czy mam z tym iść do sądu. Tylko kogo oskarżyć: do sprzedawce czy allegro?

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ospjasieniec podaj nam proszę numer dyskusji, której dotyczy ta sprawa. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#

Witam. Gdzie ten nr mogę odszukać?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A samemu nie możesz już otworzyć?

oznacz moderatorów

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#

No właśnie że nie mogę. Jak wybieram na nowo ten produkt to wyświetla się napis że allegro potraktowało sprawę jako rozwiązana i nie można na nowo założyć dyskusji która dotyczy tego produktu. Najdziwniejsze w tym jest to że podałem allegro że sprawa nie jest rozwiązana, a mimo to zamknęli ja!

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Napisz tu moderacji o jaką chodzi dyskusję albo poproś tam gdzie Ci napisałem, piszesz o jaki zakup chodzi.

oznacz moderatorów

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#

Pisałem do allegro prosząc o kontakt - zero reakcji.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ta reakcja nie jest natychmiastowa, możesz iść śmiało spać. Otworzą Ci ja.

oznacz moderatorów

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#

Dzięki za informacje. Tylko ciekawe kiedy otworzą. A po drugie i najwazniejsze - czemu po mojej informacji, że sprawa nie jest rozwiązana - sami ją zakończyli i podali, że rozwiązana. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A dlatego że to robi Bot po 30dniach automatycznie, dlatego pisałem Ci wcześniej że należy wcześniej odznaczyć jako nierozwiązana.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@ospjasieniec czemu nie oznaczyłeś jako nierozwiązana po 14 dniach od rozpoczęcia.? Prosiłeś allegro o pomoc w dyskusji?

oznacz moderatorów

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#
  • 11 lipca otworzyłem dyskusje. 19 lipca poprosiłem o pomoc allegro. 25 lipca napisałem że sprawa nadal nie rozwiązana. Do wczoraj sprzedający zwodził że wyśle lub już wysyła przesyłkę. Wczoraj allegro samo zamknęło sprawę jako rozwiązana!!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#

11 lipca otworzyłem dyskusje. 19 lipca poprosiłem o pomoc allegro. 25 lipca napisałem że sprawa nadal nie rozwiązana. Do wczoraj sprzedający zwodził że wyśle lub już wysyła przesyłkę. Wczoraj allegro samo zamknęło sprawę jako rozwiązana!! Nie mogę na nowo założyć dyskusji na ten sam produkt bo sprawa została rozwiązana. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ospjasieniec Na przyszłość nigdy się nie zamyka dyskusji jak sprawa nie jest do końca rozwiązana, a jak są problemy to po 14dniach należy ją odznaczyć jako nierozwiązaną.

oznacz moderatorów

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#
  • 11 lipca otworzyłem dyskusje. 19 lipca poprosiłem o pomoc allegro. 25 lipca napisałem że sprawa nadal nie rozwiązana. Do wczoraj sprzedający zwodził że wyśle lub już wysyła przesyłkę. Wczoraj allegro samo zamknęło sprawę jako rozwiązana!! Ja nie zamykałem sprawy.
oznacz moderatorów

ospjasieniec
#7 Wielbiciel#

Żadna z podanych metod nie działa, bo to ja nie zamykałem dyskusji tylko allegro. Nie wyświetlają się dodatkowe odnośniki typu "w toku".

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ospjasieniec poprosiłam o ponowne otwarcie dyskusji, wkrótce będzie ponownie aktywna. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ospjasieniec dyskusja jest już ponownie otwarta, możesz w niej poprosić o nasza pomoc. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów