anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro samoczynnie zmienia opcję dostawy

Client:100327899
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

Czy ktoś z was miał tak, że allegro samoczynnie zmienia opcję dostawy? Za każdym razem sprawdzam czy wybieram paczkomat, ponieważ jest mi tak wygodnie i najszybciej. Natomiast ostatnio przy 3 moich przesyłkach opcja dostawy została 'magicznie' zmieniona, mimo że upewniałam się trzykrotnie czy dostawa jest po przez paczkomat inpost. O co tutaj chodzi? Dwukrotnie miałam zmienioną dostawę na pocztę polską a raz na paczkopunkt DPD gdzie nigdy nie zamawiałam tam żadnej przesyłki z allegro.

Jestem strasznie wkurzona, że to już kolejny raz kiedy moja paczka idzie innym sposobem dostawy niż jak wybrałam na początku. Pisałam do sprzedawców i podobno to nie oni zmieniali dostawę, więc o co tu chodzi?

Czy allegro samo sobie zmienia sposób dostawy jak się im podoba????????? 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

az1rael
#21 Demiurg#

@Client:100327899 tak zmienia bo zmienili ci regulamin smarta i warunki umowy w trakcie jej trwania. Zwią to testem który trwa juz kilka miesięcy a całość wygląda tak inpost jest beee bo za dużo wozi paczek za dobrze i ma dużo hajsu z tego dlatego allegro twierdzilo że samo wybierze ci czy zrealizuje ci dostawę w ramach smart byś miała "szybciej" sarkazm a w realu oni mają mieć taniej na swojego one lub podwykonawców byle nie inpost zarobił. Ergo masz dostawy w cały świat nie tym co chcesz i nie o tej godzinie co potrzebujesz 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Tu już nikt włącznie z samym allegro nie wie co  robi. od 2 lat coraz gorzej. Sprzedawcy tylko się ciągle głupio tłumaczą, że to czy tamto nie ich wina tylko portalu (wiadomo połowa klientów w to nie wierzy i sypie "subiektywne opinie"), a portal wszystkie problemy konsekwentnie zlewa tłumacząc jak 3-latkom, że nie wiemy co piszemy i wszystko jest super i to dla naszego dobra.

oznacz moderatorów