anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak punktów Allegro Share

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

Witam,poleciłem osobie Allegro Share,ona dołączyła do program i za to mam 300pkt oczekujących,natomiast ta osoba poleciła innemu użytkownikowi produkt w ciągu 30 dni który zakupiła i miałem otrzymać za to jeszcze 200pkt Allegro Share a ich nie otrzymałem.Użytkownik,któremu poleciłem Allegro Share ma na koncie oczekujące punkty za zakup polecanego produktu kolejnemu użytkownikowi,proszę o pomoc
obraz_2025-11-29_201331482.png

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Jackazz_one czy możesz podać login konta znajomej, o której piszesz oraz numer zamówienia, za które ona otrzymała punkty, a Ty nie? 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

login chyba - [edycja]
mail na Allegro: edycja 

nr zamówienia 161b9b30-cc85-11f0-9a4d-4d95dfcea10a

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Jackazz_one dziękuję! Konsultuję to i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
oznacz moderatorów

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

Dobrze,czekam na jakieś info

oznacz moderatorów

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

I co dalej z tym,200 punktów które miałem otrzymać przez ten program dalej nie mam

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Jackazz_one sprawdziliśmy to, punkty zostały przyznane. 
Mają status (pending-oczekujące) przez 20 dni od daty zakupu. Jest to okres, w którym sprawdzamy, czy transakcja została dokonana zgodnie z Regulaminem Programu i nie została zwrócona, po tym czasie będą widoczne w Ciebie w panelu. 

Monika
oznacz moderatorów

Jackazz_one
#8 Zapaleniec

Nie wydaje mi się,żeby punkty były za to przyznane,mam oczekujące punkty ale jest to za polecenie produktu komuś innemu,oraz dołączenie innej osoby z mojego polecenia-300pkt,a chodzi mi o 200pkt które miałem otrzymać gdy ktoś zrobi zakup z polecenia osoby,która dołaczyła z mojego linku Allegro Share 

Jackazz_one_0-1764606214740.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Jackazz_one zapewniam, że to sprawdziliśmy. 
Za zakup z 28 listopada (nr zamówienia: 161b9b30-cc85-11f0-9a4d-4d95dfcea10a) otrzymałeś punkty, rzeczywiście jest to inne konto, niż to które podałeś, ale sprawdzamy to po numerze zamówienia. 
Więc jeśli mamy sprawdzić inne zamówienie, podaj proszę jego numer. 

Monika
oznacz moderatorów

Jemima0512
#8 Zapaleniec

@Jackazz_one @la_nika Gdzie ta Historia punktów się znajduje? Bo ja czegoś takiego nie mam w swoim Allegro Share. Widzę tylko Punkty przyznane i Punkty oczekujące i NIC WIĘCEJ! A jedyna historia jaka tam jest dostępna, to Historia kuponów.

A pytam, bo fajnie by było wiedzieć ZA CO i ILE punktów dostałam za to, że ktoś coś kupił z mojego polecającego linku.

Plus chciałabym znać też daty, kiedy kto dokonał zakupu, żebym mogła odliczyć te 20 dni...

Dlatego chcę wiedzieć gdzie niby jest ta historia punktów Share z datami jak na screenie u Jackazz_one.

I proszę mi nie pisać, że w Allegro Share, bo ja tego tam nie mam!

Proszę o dokładny link.

oznacz moderatorów

Jemima0512
#8 Zapaleniec

Dlaczego osoba, która aktywuje Allegro Share z poleconego linku ma od razu przyznane 500 punktów, a ja, osoba polecająca, muszę czekać 30 dni (roboczych) na przyznanie moich 300 punktów za polecenie?!

I jeszcze to czekanie, aż punkty z zakupów z poleconych linków zostaną przyznane...

20 dni byłoby jeszcze do przełknięcia, ale 20 dni roboczych to już jest lekka przesada...

oznacz moderatorów

Jemima0512
#8 Zapaleniec

Dlaczego osoba, która aktywuje Allegro Share z poleconego linku ma od razu przyznane 500 punktów, a ja, osoba polecająca, muszę czekać 30 dni (roboczych) na przyznanie moich 300 punktów za polecenie?

I jeszcze to czekanie, aż punkty z zakupów z poleconych linków zostaną przyznane...

20 dni byłoby jeszcze do przełknięcia, ale 20 dni roboczych to już jest lekka przesada. -__-

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Jemima0512, historię punktów znajdziesz pod tym linkiem nad rubryką najczęściej zadawanych pytań:

matt_rose_0-1770909566146.png

Okres o którym wspominasz spowodowany jest okresem weryfikacji, w czasie którego kupujący może w każdej chwili zrezygnować z zakupu. Po okresie weryfikacji punkty oczekujące przechodzą do puli punktów przyznanych i mogą być wymienione na kupon rabatowy. Jeżeli okres ten trwa dłużej, możesz nam to zgłosić i zweryfikujemy to.

I nie usuwamy Twoich wpisów, połączyliśmy je w jeden wątek, nie ma potrzeby zakładania kolejnych 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Jemima0512
#8 Zapaleniec

Czemu kasujecie moje posty?

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wszystko zależy kogo w nich i za co krytykujesz i le jest w tym prawdy.

oznacz moderatorów