Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Kupiłem kilka towarów (dobierałem do 100 zł) i muszę mimo to zapłacić za przesyłkę! Wszystkie towary w Allegro smart! O co tu chodzi???
Pozdrawiam.
A masz wykupioną usługę smart?
@jerz_m A czy wszystkie te przedmioty mają choć jeden wspólny sposób dostawy smart i czy koszty wysyłki sumarycznie nie przekraczają 40 zł?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Przecież napisał że nakupił za 100zł.
Mam wykupione Allegro smart i z tego właśnie nie rozumiem! Korzystam z tej opcji od kilku miesięcy a tu nagle zdziwienie!
@jerz_m, może wszystkie przedmioty mają smarta tylko do paczkomatów, a dla przesyłki kurierskiej nie mają smarta.
Napisze jeszcze raz!
Kupowałem wszystkie przedmioty w allegro smart! Chciałem "dobić" do 40 zł! Okazało się, że niektóre przedmioty wymagają 100 zł (kurier), dobrałem do tej kwoty! Chciałem zapłacić a tu się okazuje, że muszę zapłacić za przesyłkę! Sprawdziłem jeszcze raz zakupione przedmioty i wszystkie w kategorii smart!!!
@jerz_m, kupowałeś u jednego sprzedającego?
A twój smart jeszcze ważny?
Wszystko u jednego sprzedającego! Gdyby tu można było wstawiać grafikę (załącznik) to bym to pokazał!
@jerz_m Nie pytałem, czy to było u jednego sprzedającego.
Masz https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s... przestudiuj, bo widzę że nie będzie lekko.
@jerz_m Pytałem wyżej, czy wszystkie te przedmioty miały wspólną opcję dostawy smart, np. paczkomat albo kurier?
Ludzie proszę! Smart to smart! Od kilku miesięcy tak robię!
@Knowhere, coś jest na rzeczy, ja też ostatnio nacięłam się na coś podobnego
@jerz_m, płatność elektroniczna czy za pobraniem?
Jakie to ma znaczenie? Chce zapłacić za zakupy, płatność Blik! Czy mam jeszcze podać numer karty???
@jerz_m, nie irytuj się, chodzi o to, że przy płatności przy odbiorze nie ma smarta. Ale skoro płatność blikiem, to dziwne.
@konto zamknięte przy pobraniówkach też jest smart. Czasem mi sie zdarza pocztex48 pobranie ze smartem. Tylko wówczas klient dopłaca bodajże 3,99
@jerz_m, i tu jest chyba pies pogrzebany
Piłeś coś??? Jest mniejszy niż 40 zł??? 🙂
@jerz_m, ile przedmiotów kupiłeś?