Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Pierwszy raz kupiłem smart na miesiąc. Teraz znowu kupiłem na miesiąc lecz chciałem już zamienić na rok. Nigdzie w panelu nie widzę zamiany na rok. Ani to tu ani w aplikacji Allegro. Gdzie i jak to się zmienia ?
Tu masz opis zmiany tych "darmowych" wysyłek po zapłacie; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/platnosc-za-allegro-smart/jak-zmienic-platnosc-za-allegro-sm...
Właśnie teraz drugi raz przez ta stronę kupiłem. Lecz za 3 jak chce znowu pokazuje miesiąc a chce na rok to zmienić..
dzieki za zainteresowaniem się tematem.
"Opcja z płatnością co 12 miesięcy włączy się na Twoim koncie automatycznie, po zakończeniu miesięcznego okresu."
"Przykład: 5 kwietnia kupiłeś Allegro Smart! z płatnością co miesiąc. W ciągu miesiąca zmieniłeś opcję płatności na roczną. Opcja miesięczna będzie aktywna do końca, czyli do 5 maja. Po tym czasie automatycznie włączy się Allegro Smart! z płatnością co 12 miesięcy - usługa będzie więc aktywna do 6 maja następnego roku."
Rozumiem, tylko ze opcji nie było właśnie na 12 miesięcy. Znowu wykupiłem tylko na miesiąc. Marca. Chciałem znowu kupić i pisze znowu miesiąc czyli do kwietnia. Stad moje pytania
stronę płatności za Allegro Smart na 12 miesięcy Ja po wejściu na tę stronę mam opcję zapłaty 49 zł za rok "darmowych" wysyłek.
To samo. Allegro musi raczej zareagować