anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro zamknęło dyskusję

slawekkowalc
#7 Wielbiciel#

Dzień Dobry 

Allegro zamknęło dyskusję w której uczestniczyłem jako kupujący (firma) ,nie   zdążyłem się do tego ustosunkować ,(nie mogę zgodzić się na decyzję zamknięcia) ponieważ uważam że zostałem oszukany a teraz nie mogę albo też nie wiem jak skontaktować się z portalem.Poprzez formularz nie mogę bo nie pojawia mi sie aukcja której to dotyczyło i nie widze innego sposobu kontaktu ,proszę o pomoc 

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

mdrogeria
#21 Demiurg#

@LEW433 pewnie już to znasz ,, ,kiedyś szedłem koło płotu ........ ,,, Ot , tyle warte są Twoje wklejki .

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

i kto kogo wprowadza w błąd?

oznacz moderatorów

Client:114655842
#7 Wielbiciel#

@RED  napisał(a):

i kto kogo wprowadza w błąd?

Ja też nie rozumiem, czemu On się upiera przy 14 dniach, skoro nawet ten tekst, na który się powołuje wyraźnie mówi, że "Przedawnioną Dyskusję zamkniemy jako rozwiązaną po 30 dniach od jej rozpoczęcia." Palnął coś bez sprawdzenia i idzie w zaparte, zamiast przyznać się do błędu. Śmieszne.

oznacz moderatorów

slawekkowalc
#7 Wielbiciel#

Powtarzam pytanie ,jak skontaktować sie z Allegro  ,aby móc wypowiedzieć się na w/w temat ,podobno jak się nie zgadzasz jest mozliwość takiego kontaktu ,a jednak nie ma ? ? ? ? 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@Client:114655842 był tu opisywany przypadek jak allegro zamknęło swoją dyskusję prowadzoną ze sklepem osa - twierdząc, że napisali już tam wszystko

oznacz moderatorów