ANULACJA ZWROTU brak odpowiedzi

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Cześć, kupiłem grę u steamdigitgame ale od wczoraj mi nie wysłali gry ani nie odpisują a po anulacji mają 2tygodnie na oddanie mi pieniędzy, jak to się ma do konta steam z emailem? zaznaczę że wiadomości jeszcze nie dostałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@IzcoN4 jak nie zostało wysłane a udało się anulować to powinni przyjąć takie odstąpienie, chodź od tego zakupu nie da się prawnie odstąpić, pamiętaj że wczoraj był piątek a teraz mamy weekend nie każdy pracuje 24h/7dni 😄
Κώστας

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jeśli nie pracują w weekend to po co mi wysyłają wiadomość
Dziękujemy za wiadomość. Odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe. Pracujemy w godzinach 07:00-23:59. Prosimy o cierpliwość.
Zaznaczę jeszcze że wysłałem im wiadomość o 23:00 przyszła od razu, księgowanie również bo blikiem płacone. Inna firma powiedziała że nie ma opcji żeby do 4 min nie przyszedł klucz na email bo to z automatu idzie po zaksięgowaniu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Wszystko masz w ofercie i tu ci odpisują sprzedający i nie chcą żebyś otwierał dyskusję ale żebyś wszystko wyjaśnił musisz ją otworzyć, chyba że nie chcesz wyjaśnienia albo kasy.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dyskusje otworzyłem wczoraj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
24 godz na odpowiedź bez weekendu!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
tak się ma że treści cyfrowe nie podlegają zwrotom to raz (powinno być w ofercie sprzedaży z zakładce zwroty lub na AL adnotacja kupujesz od prywatnego sprzedającego i nie możesz zwrócić), a dwa to w ofercie masz chyba napisane kiedy dostaniesz kod / pasy /dostęp do tego co kupiłeś, a jeśli to allegro prywatnie to na wysyłkę to sprzedający ma chyba 7 dni jak nie pisze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@az1rael kolejne gdybanie, muszę przestać odpisywać na takie posty 😞
Ja wywnioskowałem ze zakup od firmy i było dostępne anulowanie 🙂
a po anulacji mają 2tygodnie na oddanie mi pieniędzy
Κώστας
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
napisał wyraźnie jak się to ma do konta steam z emailem a to oznacza że zakup AL bo tylko tam odsprzedawane są konta steam na allegro są wystawiane na sprzedaż kody do aktywacji vpn nie polecam lub na koncie steam ale własnym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Możesz od razu zacząć od dyskusji, nawet należy. Tego typu zakupy często stwarzają problemy: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE