Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poprosiłam dwukrotnie o anulowanie mojej oferty w czasie trwania licytacji. Niestety sprzedający nie unieważnił mojej oferty. Brałam udział jeszcze w innych licytacjach u tego allegrowicza i wygrałam kilkanaście ofert, w sumie mam do zapłacenia również ten przedmiot który miał być anulowany. Przy próbie opłaty wliczone zostały wszystkie przedmioty, w tej chwili nie mogę usunąć już tego przedmiotu który miał być wycofany. W jaki sposób można go usunąć, jeżeli transakcja jest jako nieopłacona.
Sprzedawca nie ma obowiązku odwołać oferty w licytacji po przesłaniu prośby o odwołanie. W zasadzie teraz powinieneś zapłacić wszystko. Jeśli były to licytacje wystawione przez firmę, możesz odstąpić od umowy i nie musisz płacić nic. Usunąć przedmiot nieopłacony można, ale to nie jest równoznaczne z brakiem obowiązku zapłaty. Aby usunąć zaznacz na górze "nieopłacone", kliknij niżej "wszystkie" i na dole pojawi się "usuń".
Tak, tylko ja poprosiłam, że w zamian będę licytowała inne spodnie w mniejszym rozmiarze, mógł odpisać, że nie odwołuje ofert. Nie chciałabym usuwać zakupionych przedmiotów tylko ten jeden. Allegrowicz napisał, że mogę zapłacić tradycyjnym przelewem. Dziękuję za podpowiedź.
Jeśli umowa została zawarta w drodze aukcji publicznej konsumentowi nie przysługuje prawo odstąpienia.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
@Client:79179573 Licytacje na Allegro nie są aukcjami publicznymi.
Fakt.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Podczas licytacji miałam opcję odstąpienia od dalszej licytacji.
gratuluje pomysłu na życie
psuć Sprzedawcom aukcje
a może przyjąć zasadę
dałam słowo że zapłacę za towar i to zrobić?
Tylko ja jedna brałam udział w licytacji, więc nie miałam możliwości dać szansę innym, mądralo.
Gdyby licytowała chociaż jedna osoba jeszcze nie miałaby teraz tego problemu, a rezygnację wysłałam zaraz po rozpoczęciu licytacji, ponieważ zorientowałam się, że spodnie mogą być jednak za duże, na akcji nie były podane wymiary tylko sam rozmiar.