Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego podczas anulowania zakupu nie dostanę pełnego zwrotu kosztów jakie poniosłem przy zakupie danego towaru?
@sabatoos Dlaczego miałbyś nie dostać pełnego zwrotu kosztów?
"kwota 1 472,00 zł z 1 837,00 zł za zakup, została zlecona do zwrotu przez sprzedającego"
Taką dostałem informację od allegro
@sabatoos No ok ale to był zwrot (otrzymałeś i odesłałeś towar) czy anulowałeś zakup jeszcze przed wysyłką?
Anulowałem zakup jeszcze przed wysyłką
A pytałeś sprzedającego dlaczego?
Jeszcze nie
@sabatoos Pytam bo może była w ofercie jakaś klauzula, np: indywidualne zamówienie albo...Ogólnie sprzedający powinien zwrócić Ci całość, a masz link do oferty?
Ale tu jest: 1098,00 zł
Bo do tego były zakupione jeszcze inne produkty w tym sklepie.W sumie za cały zakup plus kurier 1837
@sabatoos Jesteś pewien, że cały zakup jest anulowany a nie tylko część?
Najlepiej to skontaktuj się ze sprzedającym. Być może to zwykłe nieporozumienie.
W razie problemów wróć tutaj to podpowiemy co dalej.
Całość zakupu jest anulowana
Więc zadaj pytanie sprzedającemu i wróć tu z odpowiedzią od niego, a wówczas pomożemy , jak będzie potrzeba,
Ok.dziękuję
Już wiem.Nie ma uwzględnionej w zwrocie kwoty 365 zł czyli przesyłki kurierskiej
@sabatoos Ok., więc w zasadzie powinien zwrócić Ci całość jak anulowałeś cały zakup, te dodatkowe elementy także, i jak nie zwrócił albo nie będzie chciał to musisz poprosić o pomoc Allegro, ale zacznij od zapytania sprzedającego dlaczego taki zwrot. Masz w ofercie zadaj pytanie.
Brakująca kwota to 365 zł czyli przesyłka kurierska.Dlaczego nie dostałem za to zwrotu?
@sabatoos Zapytaj sprzedającego.
@sabatoos a nie była cześć płacona kartą podarunkową ?