Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupiłem towar od sprzedającego 1.05 po kilku minutach zorientowałem się ze to jednak nie to co chciałem wiec anulowałem zakup, otrzymałem zwrot pieniedzy od sprzedającego 2.05 rano, ale problem pojawił się znów gdyż pieniadze jakims cudem przelały się jakby same na adres allegro, mam potwierdzenie przelewu itp. Jak mam je odzyskac i gdzie się zgłosić?
@Client:103880575, co masz na myśli, pisząc, że pieniądze "przelały się same na adres Allegro"? Z tego, co widzę, metodą płatności był BLIK - zwrócone pieniądze trafiają na Twoje konto. Szukając zwrotu kieruj się datą zakupu danego przedmiotu.
Rozmawiałem teraz z Panią z bankowości, która powiedziała ze wychodzni na to ze zwortu jeszcze nie było, widnieje tylko jedna operacja w ktorej pieniadze zostaly przelane do sprzedającego pieniądze widziałem na koncie ponieważ odblokowało się saldo, więc jak dobrze rozumiem, zwrot jeszcze nie doszedł i pozostaje czekać ?
@Client:103880575, widzę, że 1 maja sprzedający poprawnie sfinalizował zwrot środków w wysokości 402 zł.
Zwrot od sprzedającego powinieneś otrzymać w ciągu 3 dni roboczych. Gdyby tak się nie stało, daj, proszę, znać.
Okej dziękuje za odpowiedź w takim razie czekam, dam znać.