Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wersja najnowsza z AppleStore, iOS 15.7
Aplikacja dziwnie sie zachowuje, pomimo tego że jestem zalogowana prosi o login i hasło gdy próbuje odczytać wiadomości pw. Moge kupować, widzę wszystko tak jak po zalogowaniu a gdy klikam wiadomości to przekierowuje do logowania i nie zapamiętuje loginu i hasła, trzeba klepać na smartfonie za każdym razem. Druga sprawa, aplikacja sama się ełącza bez powodu (działanie w tle wyłączone i powiadomienia też). Aplikacja potrafi sama pojawić się na ekranie gdy piszę sms albo choćby przewijam ekran.
@piimaa coś się dzisiaj dzieje , też musiałem się dzisiaj 3- krotnie logować .
U mnie od około trzech dni taka sytuacja...
Zaktualizuj do IOS 16 🙂 A jaką masz wersję apki bo 4 dni temu była aktualizacja do 6.57.0
Czy problem został naprawiony? Borykam się z nim już od jakiegoś czasu. Bardzo dokuczliwy.
@c3s, z jakiej wersji aplikacji korzystasz i co dokładnie się dzieje?
Ja mam iPS 15.7 (iPhone SE 2016). Wersja aplikacji Allegro 6.57.0.
Widocznie, problem ustał bo od kilku dni jest już ok (odinstalowałam poprzednią wersję Allegro i zainstalowałam najnowszą). Teraz, jest ok a wcześniej byłam jakby w "połowie" zalogowana, mogłam kupować, licytować ale gdy weszłam w prywatne wiadomości musiałam ponownie się logować.
Przy okazji, gdy już jesteśmy przy aplikacji allegro, ta rezponsywność jest przebajerowana. Ktoś, kto pisze te aplikację chyba nigdy w dłoni nie miał iPhone 4s, 5, 5s, SE i tak dalej.
Zobaczcie, jak to wygląda:
Wszystkie ikonki (odnośniki) i cała szata aplikacji jest za wielka!
Ja mam smartfon z ekranem 4.0" i szata Allegro nie jest przyjazna dla oka. Po prostu, wszystko jest zbyt wielkie a człowiek ślepy nie jest, doskonalne przy takim PPI wszystko widać.
Moim zdaniem, programista powinien zmniejszyć to wszystko tak, aby treść właściwa zajmowała większość ekranu a nie te wszystkie piere-doł-ki. Belka z MENU na dole ekranu też jest za duża! Zobaczcie sami, czcionka z ikonek nachodzi na drugą lub jest ucięta (np. trona główna) i tak jest wszędzie.
Na ekranach 4.0" wygląda jak wygląda a na większych jest jeszcze gorzej, bo na ekranie 6.5" mamy kilka przycisków (odnośników) na połowie ekranu! W aplikacji powinna pojawić się opcja WIELKOŚĆ OBRAZKÓW, WIELKOŚĆ CZCIONEK, wtedy można byłoby to dopasować do dowolnego ekranu indywidualnie i niech programista nie mówi, że to ciężkie do stworzenia bo od iPhone 4 do 14 wydano zaledwie kilka różnych rozdzielczości i wielkości ekranów, można je policzyć na paluchach górnych i dolnych, zatem opracować to nie jest ciężko.
Po prostu, ładniej by to wyglądało, widząc np. więcej ofert gdy przegląda się zakupy zamiast dużych belek z menu i ikonkami ...